Sandnes Ulf vil snappe spillere hos rivalene

Klubben håper å ha klar to spillere før lørdagens kamp mot Brann.

Martin Falkeborn (til venstre) og Henrik Breimyr er i Sandnes Ulfs søkelys.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Sandnes (aftenbladet): Sandnes Ulf har mistet fem spillere i sommer. Det har frigjort midler til at klubben kan hente inn to eller tre nye spillere før overgangsmarkedet stenger 22. august.

På onsdagens trening hadde Bengt Sæternes bare 13-14 seniorspillere disponible. Foruten de som har forsvunnet, er både Vegard Aanestad og Nicolai Geertsen skadd i seks-sju uker.

Les også

Vevatnes overgang fremskyndet: Han blir likevel Brann-spiller nå

Les også

Sandnes Ulf sløste med sjansene

Vil ha EIK-spiller

Aftenbladet får bekreftet at Sandnes Ulf jobber for å hente EIK-spilleren Martin Falkeborn til klubben. 22-åringen spiller høyreback. Han kom til 2. divisjonsklubben fra Brommapojkarna foran årets sesong.

— Jeg er interessert i alle klubber fra høyere nivå som viser interesse for meg. Det har Sandnes Ulf nå gjort. Jeg trives i bra i EIK, men vil selvfølgelig spille på et så høyt nivå som mulig, sier Falkeborn til Aftenbladet.

Da Falkeborn ble hentet til EIK, skal han etter det Aftenbladet kjenner til, ha gjort en avtale om at klubben ikke skulle stå i veien dersom et lag fra divisjoner høyere oppe ønsket å hente ham. EIK-trener Magnus Powell bekrefter at de ikke ønsker å stå i veien, men at situasjonen må vurderes ut fra et helhetsbilde i klubben.

Ønsker ikke å slippe Breimyr

— Falkeborn er under kontrakt. Han har vært en av våre beste spillere denne sesongen og blir viktig utover høsten med tanke på at vi kjemper om opprykk. Dessuten er det flere klubber som er interesserte. Dette er en klubbsak, sier Powell.

Sandnes Ulf har også tatt kontakt med Bryne i håp om å hente Henrik Breimyr nå. Han kan spille både midtbane og midtstopper. Kontrakten hans løper ut etter inneværende sesong.

— Vi ønsker i utgangspunktet ikke å slippe flere spillere, men vet jo at Breimyr står fritt til å forhandle med andre klubber med tanke på neste sesong, slik Viljar Vevatne gjorde. Vi får se hva som skjer, sier Bryne-leder Asle Tjøtta.

Publisert: