Finn Thorsen: - Spillerne må finne seg i lønnskutt

HamKam-veteranen lar seg stadig overraske av hvor tynn is Kamma vakler på.

STEMNINGEN BRAST: Humøret sank på Briskebys fredagskaffe før HA overbragte HamKams triste pressemelding fra formiddagen. I midten sitter en betenkt Finn Thorsen.
  • Mikkel Torpen Hokstad
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Sent i går kveld så HamKam tilsynelatende et lite lys i enden av den beksvarte økonomiske tunnelen.

— Om vi får på plass de siste detaljene, mener vi det er grunnlag for å drifte klubben videre, sa Kristiansen optimistisk til HA.

Les også

HamKam ikke i mål – treneren forsvinner

Etter et styremøte i formiddag kom helomvendingen fra de grønnhvite. — Klubben er ikke reddet. Vi kan ikke være sikre på at vi kommer i mål. Spillerne ble i dag varslet om et kutt i lønningene på 30 prosent, skrev klubben i en pressemelding, der de også opplyste om at Peter Sørensen fratrer fra sin trenerstilling.

Nedtur for fredagskaffen

På fredagskaffen på Briskeby var stemningen god etter morgenens positive oppslag i HA. Etter høytlesing av den ferske pressemeldingen, ble det gode humøret snudd på hodet.

— Jeg reagerer sterkt på det. Det var fin stemning. Ifølge HA så det ut som det hadde ordnet seg nå, men det hadde det tydeligvis ikke. Det var veldig overraskende og ikke positivt, sier HamKam- og landslagsveteran Finn Thorsen i videointervjuet over.

Thorsen har forståelse for Peter Sørensens avskjed.

— Det skal mye til å beholde plassen nå, og jeg forstår godt at han trekker seg. Det blir spennende å se hvem som tar over, smiler Thorsen.

Må tåle lønnskutt

Finn Thorsen mener spillerne må tåle en inntektsreduksjon.

— Administrasjonen er sagt opp, og da må turen også komme til spillerne. De må finne seg i å gå ned i lønn de også, selv om det er aldri så kjett.

Thorsen tror misnøyen er stor i spillergruppa.

— Noen går kanskje med på det, men jeg vil tro at ganske mange ikke er så enige i den avgjørelsen, avslutter den gamle forsvarssjefen.

SE VIDEO:

Publisert
  1. Fotball 1. div

Les mer om dette temaet

  1. HamKam begjærer ikke oppbud - fullfører sesongen

BT anbefaler

Firer seg ned mot elven

Redningsaksjonen i Kvam pågår fortsatt med full styrke. En båt og klesplagg er funnet, men ingen av de savnede.

LES SAKEN