Han kan bli Vindheims erstatter - er i samtaler med Brann

Samtidig som Brann har jobbet med salget av Andreas Vindheim, har de ført samtaler med eks-Start-spiller Amin Nouri.

Brann selger Andreas Vindheim (19) til Sverige. Erstatteren ligger an til å bli Amin Nouri (25), som har vært i samtaler med Brann.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Brann selger Andreas Vindheim (19) til Sverige. Erstatteren ligger an til å bli Amin Nouri (25), som har vært i samtaler med Brann. Assistenttrener Robert Hauge har vært involvert i dialogen med Nouri. De to jobbet inntil i fjor høst sammen i Start.

— Jeg har ingen kommentar til dette, du må snakke med min rådgiver Kent Karlsen, sier Nouri til BT tirsdag ettermiddag.

Agent Karlsen ønsker heller ikke å kommentere opplysningene.

Les også

Vindheim klar for Malmö

I månedsskiftet oktober/november, ble det kjent at Nouri ikke kom til å fortsette i Start, som han har spilt for siden 2011. De siste månedene har han vært uten kontrakt, men likevel trent med klubben gjennom vinteren.

Lønnsnivået Nouri har ligget på i Start, vil neppe være en stor utfordring for Brann å matche.

I fjor nøt Nouri stor tillit, og var på banen i 22 av 30 kamper for Start. På Fædrelandsvennens spillerbørs i 2014, var han den med nest høyest gjennomsnittskarakter.

— Naturlig å erstatte Vindheim

Branns fungerende sportssjef Rune Soltvedt tar forbehold om Vindheim-salget, selv om det i praksis er klart, men er tydelig på at klubben vil erstatte Vindheim.

— Det er naturlig for oss å erstatte ham, hvis han nå blir solgt. Da er det naturlig å se etter forsterkninger, hvilket er et arbeid vi allerede er i gang med, sier Soltvedt.

Han fortsetter:

— Vi har en god stall med spillere som også kan spille på høyresiden i forsvaret. Fredrik Heggland kan det, Amin Askar også. Men jeg tenker at det er naturlig å se etter en som er med vant med rollen.

Det er definitivt Amin Nouri.

BT får beskrevet at Nouri har vært en viktig mann for miljøet innad i Start-garderoben. Spilleren kommer fra Oslo og startet seniorkarrieren i Vålerenga, som han skrev proffkontrakt med som 18-åring.

Nouri i intervju: - Åpen for det meste

I et intervju med Fædrelandsvennen i slutten av februar, uttalte Nouri at han trodde det ville gå raskere å finne seg en ny klubb. Han fortalte videre at han hadde fått et konkret tilbud fra utlandet, uten å ville si hvilken klubb som var på banen.

— Jeg er åpen for det meste. Det er ikke sånn at jeg kan knipse eller peke fingeren på hvor jeg kan gå, sa Nouri i intervjuet.

Videre understreket han at den fysiske formen var bra, siden han har fått være med på Start-treningene.

Publisert: