Vindheim klar for Malmö

Bare medisinsk test gjenstår før Andreas Vindheim (19) er Malmö-spiller.

TIL MALMÖ: Andreas Vindheim.
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Brann mottar en overgangssum fra svenskene på rundt fire millioner kroner totalt, dersom Vindheim både slår til i den lyseblå drakten — og klubben oppnår suksess i Mesterligaen eller Europaligaen. Den «sikre» overgangssummen ligger etter det BT kjenner til på under tre millioner kroner.

BT har vært i kontakt med Branns fungerende sportssjef, Rune Soltvedt, og han vil ikke kommentere saken. Men det skal bare være den medisinske testen og den obligatoriske informasjonsrunden som gjenstår før Brann offisielt kunngjør at de har solgt tenåringen til Åge Hareides klubb. Også Bergensavisen kunngjorde tidligere tirsdag at Vindheim kommer til å bli solgt til Malmö.

Den personlige kontrakten er ikke ferdigforhandlet og heller ikke underskrevet, og da BT var i kontakt med spillerens agent Stig Lillejord tirsdag formiddag, ante han ikke at forhandlingene klubbene i mellom så godt som var ferdigstilt.

— Dette har jeg ikke blitt orientert om, sier Lillejord.

Vindheim selv skriver i en sms til BT at han ikke ønsker å kommentere saken.

Det er på det rene at Brann nå skal handle inn en ny høyreback, det blir ikke sett på som et gangbart alternativ å gå mot seriestart med utelukkende Fredrik Heggland og Amin Askar som mulige alternativer på høyre backplass.

Publisert