Viking kan bli rammet av streik

<p><strong>STAVANGER:</strong> Viking er usikre på hva de gjør dersom streik rammer flyplassen i Molde.</p>

MOLDE200O0720 Eksteriør av stasjonsbyggningen på Molde lufthavn. Foto: Morten Holm / SCANPIX
FotballNM-finalen 2007 kvinnerCupfinalenAsker v Kolbotn 2-4Bislett Stadion10.11.2007Foto: Morten Olsen, DigitalsportRoger Solheim - informasjonssjef NFF
rösler
  • Olav Rege Olsen
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over 14 år gammel

Avinor startet meklingen i går, og skal etter planen være ferdig ved midnatt torsdag. Det betyr at det kan bli streik ved flere flyplasser fra natt til fredag, noe som igjen kan ramme 16. mai-runden.

I første omgang skal det være snakk om 200 bakkemannskap som skal tas ut i streik. Dette kan føre til at flere flyplasser i Norge kan bli stengt.

Bergen lufthavn, Flesland, Molde lufthavn, Årø, Kristiansund lufthavn, Kvenberget, Mosjøen lufthavn, Kjerstad, Mo i Rana lufthavn og Evenes er flyplassene som kan bli rammet.

Det kan igjen føre til at Viking kan få problemer med å møte til sitt oppgjør mot Molde på Aker Stadion i Molde klokken 18.00 fredag.

Les også:

  • Viking møter hjemmesterke SIF i cupen
  • Viking stengte treningen — igjen
  • Ruud kan være på vei til Vålerenga

– Vi har bedt klubbene som kan bli rammet av streiken om å ta sine forholdsregler. De må finne alternative reiseruter, sier informasjonssjef i Norges Fotballforbund, Roger Solheim til Aftenbladet.no.

Vålerenga reiser

Viking er det eneste eliteserielaget som kan få problemer dersom det blir streik på utvalgte flyplasser.

Bergen lufthavn, Flesland kan også bli rammet av streik. Martin Andresen er allerede ankommet Bergen. Resten av Vålerenga-troppen reiser til Vestlandet i kveld.

Gisle Oseberg er sikkerhetssjef og reiseansvarlig i Viking. Han har vært i kontakt med Norges Fotballforbund angående streikefaren.

– Foreløpig gjør vi ingenting med dette. NFF har bedt oss om å avvente situasjonen. Vi håper naturligvis det ikke blir streik, sier Oseberg til Aftenbladet.no.

Vurderer Ålesund

Viking skal etter planen fly charterfly til Molde. Alternativet kan muligens bli å fly til Ålesund får så å ta buss til Molde. Reisetiden er da nærmere to timer.

– Det er usikkert om vi får lande i Ålesund også. Dersom det skulle bli aktuelt, får vi en lengre tur i buss, og det er ikke noen optimal oppladning. Men som sagt, vi vet foreløpig ikke hva som skjer. Vi må vente og se hva som blir utfallet i natt, sier Oseberg.

Publisert

Eliteserien

SVUTMP
1Lillestrøm1283124111327
2Molde1181222111125
3Viking136342417721
4Strømsgodset126242020020
5Bodø/Glimt115422214819
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk
  1. Eliteserien

Les mer om dette temaet

  1. Viking møter hjemmesterke SIF i cupen

BT anbefaler

Hun kunne bruke opp mot 500 timer på å lage vaktplan. Så tok hun grep.

Nå har hun utviklet et nytt turnussystem.

LES SAKEN