Strømsgodset vil kjøpe Marcus Pedersen

Strømsgodset har lagt inn bud på Branns spiss Marcus Pedersen på rundt to millioner kroner.

TU STRØMSGODSET: Marcus Pedersen jaktes av gamleklubben.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Strømsgodset jager en medaljeplassering i eliteserien, men trenger en målscorer. Nå har de konkretisert sin interesse for Marcus Pedersen. For kort tid siden fikk Brann et konkret bud på spissen fra Drammen-klubben. Etter det BT erfarer, ligger tilbudet fra Pedersens gamleklubb på rundt to millioner kroner.

BT er kjent med at Pedersen er villig til å gjenforenes med Godset-fansen på Marienlyst — i så fall må spissen regne med å blø økonomisk. Pedersen tjener nå like under tre millioner kroner i året i Brann - i Strømsgodset må han regne med å tjene rundt halvparten.

- Vet det har vært interesse

Overfor Drammens Tidende sier Pedersen at han har hørt om interessen.

— Jeg vet at det har vært noe interesse fra Strømsgodset, både nå og tidligere, sier Pedersen til avisen. Han legger til at han forholder seg til kontrakten med Brann. Marcus Pedersen har vært et klart førstevalg som midtspiss under Lars Arne Nilsen. Branns sportssjef, Rune Soltvedt, har gjentatte ganger understreket at spissen er for viktig til at Brann ønsker å selge ham.

Selv etter Godset-budet skal Branns utgangspunkt være at de ikke ønsker å selge. Spillerens syn på saken kan bidra til å endre dette. Brann ønsker uansett ikke å sette seg i en situasjon der både Pedersen og spisskollega Jakob Orlov selges, uten at en erstatter kan komme inn på kort varsel.

BT har også vært i kontakt med Marcus Pedersen.

— Det er jo en klubb jeg kjenner, men om det kan være interessant for meg må jeg bruke litt tid for å tenke på. Jeg har egentlig ikke noe mer å si, sier Pedersen.

Publisert: