- Ingen har jobbet hardere enn Deila. 24 timer i døgnet, natt og dag.

Celtics assistentmanager John Collins skryter av sjefen sin.

Publisert Publisert

Celtic-trener Ronny Deila nyter stor suksess for tiden og vant sitt første trofé på søndag. Foto: Lee Smith, Reuters

Glasgow-laget hentet hjem årets første pokal da de slo Dundee United 2-0 på Hampden Park søndag. De to lagene møtes nok en gang på onsdag hvor returoppgjøret i kvartfinalen i den skotske cupen står på programmet.

Ronny Deila måtte tåle en del kritikk i starten av sitt virke som Celtic-manager. De grønne og hvite forsvant blant annet ut av mesterligaen, i tillegg til at det ble noen skuffende resultater i hjemlig serie.

Les også

Deila kan gjøre det bare to managere har klart før ham

John Collins mener det faktum at de nå er favoritter til å ta en trippel for første gang siden 2001, viser hvordan de har utviklet seg denne sesongen.

— Ronny følte det på samme måte som oss i starten. Vi var alle skuffet. Alle ønsker å starte perfekt start, men det skjedde ikke. Vi måtte bare konsentrere oss om den neste kampen og den neste treningen, sier Collins.

— Alle jobbet hardt, men ingen jobbet hardere enn Ronny. 24 timer i døgnet, natt og dag. Og vi fikk belønningen - vårt første trofé, fortsetter han.

Og Deila selv er ikke mett etter seieren i ligacupen.

— Nå har alle fått en smak av hvordan det er å vinne. Jeg kan forsikre alle om at jeg ønsker å vinne den skotske cupen også. Onsdagens kamp er viktig for oss, slår nordmannen fast. (©NTB)

Publisert

Les mer om dette temaet

  1. Deila vant sitt første trofé med Celtic: - En fantastisk følelse

  2. Ronny Deila vil lokke Steven Gerrard til Celtic

  3. Deila: - Det er kanskje det verste jeg har opplevd

  1. Internasjonal fotball
  2. Celtic FC
  3. Ronny Deila