Skullerud om overtidsdramaet: - Avgjørelsen var feil

Molde-treneren føler seg snytt etter Godsets sene utligning.

svp://10084?view=rbnett
Øystein Fossum

Molde (Rbnett): — Det var ikke frispark. Etter å ha sett situasjonen på nytt på video, sier jeg det samme som jeg gjorde til dommeren rett etter kampen. Det var en helt fair duell, sier Tor Ole Skullerud til Rbnett.

Molde ledet 2-1 over Strømsgodset i det spillet gikk inn i overtiden på Aker stadion. Vegard Forren vant hodeduellen mot storvokste Peter Kovács like utenfor egen 16-meter.

Dommer Svein-Erik Edvartsen dømte frispark til store protester fra både publikum og de blåhvite spillerne. På det påfølgende frisparket gav Molde-keeper Ørjan Nyland en unødvendig retur, hvorpå Kovacs var på plass og satte inn utlikningsmålet.

Se intervju med Kovács øverst i saken!

— Jeg sier det samme til pressen som jeg sa til dommeren, ellers må jeg passe meg. Jeg er tydelig nok på hva jeg mener om denne avgjørelsen, sier Molde-treneren.

— I 1. omgang føler jeg vi spiller vår beste omgang til nå i år, hvor vi dominerte veldig. Vi var kanskje ikke like gode de siste 45, når de spilte oss litt lavere. Men på 2-1 følte jeg at vi hadde denne kampen.

- Ujevn dømming

Strømsgodset-trener Ronny Deila var ikke like ivrig på å snakke om frisparket. Dette var tredje gang laget hans unngikk tap i Rosenes by.

— Jeg diskuterer aldri slike ting, og det har jeg ikke tenkt å gjøre nå heller. Jeg skjønner likevel at Molde-spillerne føler seg snytt, sier han.

Tor Ole Skullerud etter kampen. NTB scanpix

Deila er enig i at det var ujevn dømming i toppoppgjøret.— Det kunne vært mange frispark begge veier. Er viktigere å få en slik avgjørelse for i det 90. minutt enn i det første? Jeg synes Molde bør fokusere mer på hva som skjedde etter frisparket, sier Strømsgodset-treneren.

— Molde spiller dessuten videre og scorer 2-1 mens vi har en spiller nede, legger han til, før han ikke vil si mer om det.

- To gode lag

Ronny Deila skyter likevel motstanderen opp i skyene.

— Dette er en av de beste Molde-lagene jeg har sett. Det er deilig å spille mot slike lag. Jeg er stolt av mitt lag og at vi spilte vårt spill. Slike kamper fører norsk fotball videre, sier han engasjert.

Preget

Molde-spillerne var hardt preget etter sjokkmålet på overtid. Det har Skullerud full forståelse for.

— Det er lov i dag, men vi må raskt opp igjen. For allerede på fredag møter vi Lillestrøm, sier han.

svp://10084?view=rbnett