– Det blir vanskelig

<p>Hareides menn tapte bunnkampen</p>

Publisert:

hareide-lennartson-lead Foto: Digitalsport

Åge Hareides svenske klubb Örgryte trøbler videre i Allsvenskan. Mandag ble det 0-1-tap i bunnoppgjøret mot GAIS.

Seieren sikret vertene den første trepoengeren siden april. For seriejumboen Örgryte ser det nå veldig mørkt ut. Opp til kvalifiseringsplassen er det åtte poeng. Der ligger nå GAIS, som klatret en plass med seieren.

– Det blir en knallhard reise, men vi skal iallfall forsøke , sa den norske treneren, som var både sint og skuffet etter mandagens tap.

– Vi var som smågutter når det kom til duellspill, sa han om sine spillere. – Jeg er ikke fornøyd med spillet og ikke med hvordan vi opptrådte, sa Hareide.

(kampanjen varer til 1. september)

Både GAIS og Örgryte har gjort endringer på trenersiden for å få bukt på problemene. Mens Hareide ble hentet til Örgryte har norgesvennen Benny Lennartsson gjort sitt inntog i GAIS.

Mandag var det Benny-effekten som var sterkes, til tross for at klubben trengte hjelp for å ta ledelsen. Gjestenes back Tommy von Brömsen tabbet seg ut og ga Mattias Linström fri bane på høyrekanten.

Lindström fosset framover og slo et hardt innlegg som Per Ericsson styrte i nettmaskene. GAIS presset hardt på, men en god Bengt Andersson i gjesteburet sørget for at det bare ble ettmålstap for Hareides lag.

– Man kan ikke gjøre sånne feil som den som ga GAIS seieren. Ikke på dette nivået, sa Hareide.

Sjekk tabellen i Allsvenskan her.

(©NTB)

Publisert: