Brann-treneren hyller superinnbytteren: - Han gir alltid alt

Toppscoreren har bare startet fire kamper i år.

GRUPPEKLEM: Steffen Lie Skålevik (foran) satte inn 3-1 og sitt tredje mål for sesongen da Brann banket Vålerenga lørdag. Her jubler han med blant andre Kristoffer Barmen (til venstre) og Sivert Heltne Nilsen.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

BRANN — VÅLERENGA 4-1 (1-1)

BRANN STADION: Ingen i Brann har scoret flere enn tre mål, som Steffen Lie Skålevik (23) nå er kommet opp i. Scoringen som ga 3–1 mot Vålerenga lørdag, kampens nest siste, var av det enkle slaget. Spissen gjorde som spisser skal, stakk ut foten til riktig tid og med rett vinkel. Ballen føk inn, Skålevik kunne juble foran hjemmefansen.

— Sånne mål er deilige! Jeg sto der og fikk ballen i beina. Det er viktig å score sånne mål også, sier Skålevik.

Han spiller sin første sesong på toppnivå i Norge, og har ikke vært et førstevalg – så langt. Kun fire ganger har han fått starte. Syv ganger har han kommet inn fra benken. To av innhoppene har endt med mål.

I BTs Ballspark-sending etter kampen, ble han spurt om han etter hvert forventer å starte.

Se alle reaksjonene etter storseieren! (saken fortsetter under videoen)

— Jeg skal ikke kreve noe som helst, bare gjøre mitt beste for å få starte. Jeg vet jeg har mål i meg, det har jeg alltid hatt, sier Skålevik.

Brann og trener Lars Arne Nilsen klatret til fjerdeplass etter seieren over Vålerenga.

Treneren som velger om Skålevik starter eller ikke, Lars Arne Nilsen, sto til slutt alene igjen i pressesonen lørdag. Der snakket han varmt om Skålevik.— Han er en av dem som det er kjekt å se spille. Steffen er en type som spiller med energi og humør om han kommer fra benken eller starter. Han gir alltid alt – og nå scorer han nesten hver gang han spiller, sier Nilsen.

Brann-sjefen mener Skålevik ikke har fått ting helt på sine premisser. Styrkene hans kommer vel så godt til sin rett som en del av et spisspar, ikke i 4-3-3-formasjonen Brann bruker, synes treneren.

— Skålevik er aller best når han får "nappe" i bakrommet, men han løser jo oppgavene vi gir ham nå også. Han er en målscorer, også når han spiller kant. Om vi ikke får brukt ham så det aller beste kommer frem, så leverer han uansett, sier Nilsen.

Skålevik medgir at Branns spillestil har gitt ham utfordringer, men føler han fikser det bedre nå tidligere.

— Jeg og Lars Arne har diskutert disse tingene, og han har et poeng. Nå mener jeg at jeg har utviklet meg veldig i 4-3-3-formasjon, og at det går bedre enn før, sier strilen.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk