Solskjær med gode nyheter til United-fansen: – Han starter trolig på lørdag

Ole Gunnar Solskjær snakker om skadesituasjonen og kontrakten til Antonio Valencia på fredagens pressekonferanse.

Publisert: Publisert:

GODE NYHETER: Ole Gunnar Solskjær sier at Marcus Rashford trolig starter mot Southampton. Her etter seieren mot Tottenham i januar. Foto: Tim Ireland / TT NYHETSBYRÅN

To dager etter Manchester United spilte mot Crystal Palace var det klart for pressekonferanse før lørdagens kamp hjemme mot Southampton. Der røpet nordmøringen noen nyheter rundt lørdagens tropp.

– Vi tar ingen risiko. Det kan være at (Anthony) Martial er klar, men det er ikke helt sikkert. Vi ser det på dagens trening. Troppen og laget blir nok ganske lik den vi så på onsdag. Det blir nok mange unge spillere fra akademiet, og det er bra, sier Solskjær som sier at planene rundt laget har endret seg litt de siste ukene.

– Du har en plan for laget, men så kommer skader og suspensjoner, og da forandrer dynamikken seg. Nå må vi bare se hvem som er tilgjengelig. Onsdag kveld på Selhurst Park er hardt, og nå er det bare fredag, så det er lite tid til å hente seg inn, fortsetter den midlertidige manageren.

En ting kan han bekrefte: Marcus Rashford er klar og starter trolig mot Southampton.

– Rashford er hundre prosent. Han kjente det fortsatt litt på onsdag, men nå er han klar. Han starter trolig for oss, sier Solskjær sikkert.

Marcus Rashford spilte Liverpool-kampen med smerter i ankelen. Lørdag er han trolig tilbake fra start. Foto: Jon Super / TT NYHETSBYRÅN

Manchester United har nå to kamper uten seier på Old Trafford, det vil Solskjær endre i morgen.

– Vi har vært fantastiske borte, men vi må begynne å vinne igjen hjemme. Nå har vi to ligakamper på rad uten seier hjemme, (Burnley og Liverpool, begge uavgjort) i tillegg til to kamper uten scoring (Liverpool og PSG), det må vi endre på, fortsetter 46-åringen.

Onsdag venter Paris Saint-Germain i returoppgjøret i Champions League. Den kampen tenker ikke Solskjær på.

– Onsdag tenker vi ikke på i det hele tatt. Nå er det lørdag som er i fokus. Det er lenge til bortekampen mot PSG.

Kaptein på utgående kontrakt

Antonio Valencia har ikke vært mye involvert siden Solskjær tok over. Ecuadorianeren har slitt med skade, og Solskjær er ikke sikker på om backen fortsetter i klubben.

– Han er ikke helt klar enda. Han har hatt en fantastisk karriere i England og Manchester, og er en av få ligamestere som fortsatt spiller for oss. Akkurat nå er jeg usikker på om han og Manchester United blri enige.

Når det kommer til David de Gea har ikke Solskjær noe nytt å melde, men det er fortsatt en dialog mellom klubben og keeperen, bekrefter 46-åringen.

Publisert: