Vaagan Moen: - Jeg er klar

<p>Brann-spilleren håper å få sjansen mot Kypros.</p>

Petter Vaagan Moen er tilbake i landslagsvarmen. Her under trening på Bislett tirsdag.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 12 år gammel

— Det er lenge til kampen mot Kroatia. Jeg er klar hvis muligheten byr seg før det, sier Petter Vaagan Moen.

26-åringen er inne i landslagsvarmen igjen etter over tre års fravær. Forrige gang Hamar-gutten fikk sjansen for Norge var Åge Hareide høsten 2007. Fem landslagskamper og ett mål er fasiten så langt.

— Jeg er veldig fornøyd med å være tilbake, og jeg stortrives så langt, sier Vaagan Moen.

Brann-spilleren har hatt en strålende sesong så langt, og står med 12 seriemål i 2010. - Det har gått veldig bra denne sesongen. Jeg har fått tillit av Rune Skarsfjord, og har fått en rolle jeg trives veldig godt i. Sentralt så føler jeg at jeg får brukt styrkene mine som fotballspiller. Jeg trives best der , sier Vaagan Moen.

Store forventninger

Skal ha få spille sentralt på landslaget, så må han danke ut spillere som Christian Grindheim og Bjørn Helge Riise i indreløperposisjonen.

— Forventningene er store. Jeg føler jeg har gjort det bra på trening, og det er bare å gi 100 prosent fremover. Jeg er klar, sier Vaagan Moen.

Egil «Drillo» Olsen sa under gårsdagen pressetreff at de fleste spillerne trolig får sjansen i løpet av de to kampene mot Kypros og Kroatia.

Har selvtillit

— Det er lenge til Kroatia-kampen. Jeg er klar hvis muligheten byr seg før det, sier en offensiv Vaagan Moen.

- Jeg har selvtillit om dagen, og det er bare å stå på fremover, slik at man kan gjøre seg fortjent til en plass , legger han til.

26-åringen har en kontrakt som går ut etter denne sesongen med Brann. Han har tidligere nektet å snakke om fremtiden sin i klubben. Det vil han ikke nå heller, men han innrømmer at det ikke er en ulempe å være på landslaget med tanke på en eventuell ny arbeidsgiver.

— Landslaget er et utstillingsvindu, og det er muligheter til å bli lagt merke til når man er på landslaget, sier Vaagan Moen og smiler lurt.

Publisert: