Hardhausen Wæhler friskmelder seg selv

<p>Vil starte mot Kypros.</p>

- JEG VIL STARTE: Kjetil Wæhler friskmelder seg selv og tar opp konkurransen med Vadim Demidov.
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over 11 år gammel

Aalborg-forsvarer Kjetil Wæhler deltok ikke på spilleøktene under landslagets siste trening før avreise til Kypros. Men det er ingen fare – stopperkjempen er klar til kamp.

– Jeg fikk en liten overbelastning etter 60 minutter mot OB på mandag, men spilte hele kampen. Derfor har jeg tatt det med ro i to dager nå. Men kroppen kjennes bra og det skal nok gå fint å spille, sa Wæhler til NTB etter onsdagens trening.

Det betyr likevel ikke at Wæhler føler seg sikker på å starte i EM-kvalifiseringskampen mot Kypros fredag. Mot Portugal sist måtte han ut etter 28 minutter, og han mener Vadim Demidov gjorde en god jobb som erstatter.

– Jeg håper selvsagt at jeg starter. Men man har aldri en garanti for å spille for landslaget. Demidov gjorde en bra jobb, og det er viktig at også de andre gjør det bra og får spilletid, sa danmarksproffen.

Smellen Wæhler fikk mot Portugal kjenner han ennå, men ikke så mye at det hemmer ham.

– Jeg fikk en saftig albue i kinnbeinet der. Jeg er fremdeles øm, men det hemmer meg ikke. Det gikk helt greit på mandag, fortalte han.

Wæhler forventer tøffe tak også mot Kypros. Midtstopperen var noe beskjeden på spørsmål om hva han tror utfallet av kampen blir.

– Vi reiser ned med mål om å ta poeng. Kypros har hevet nivået sitt, og det finnes ingen lette kamper i Europa lenger. Det blir jevnt og tøft.

(©NTB)

Publisert