I den nyeste episoden av podkasten Indre bane tok rettighetshaver Eurosport ved ekspert Joacim Jonsson ut en 11'er kalt «årets flopplag» i forbindelse med fotballpausen.

– Det er ikke nødvendigvis de dårligste spillerne hittil i år, men det er de som har skuffet mest ut ifra forventningene, sa Jonsson i podkasten.

– Store forventninger

Der har han i en 4–4–2-formasjon blant annet funnet plass til TILs Juha Pirinen med følgende begrunnelse:

– En mann jeg hadde store forventninger til, og som jeg synes var bra i oppkjøringen. Han har kommet seg de siste kampene, men han startet forferdelig dårlig. Var involvert i mye, og så usikker ut i alt han foretok seg. Jeg synes han så ut som en av de beste kjøpene før sesongen, men han har «choka» helt, sier Eurosport-eksperten i begrunnelsen.

Også tidligere Finnsnes-spiller Quint Jansen, som nå spiller for Mjøndalen, er funnet «verdig» en plass på laget.

– «Komikveld»

– Hvis det var noe Vegard Hansen var trygg på, så var det at de hadde midtstoppere av topp kvalitet. Vegard Hansen har selv uttalt at det har vært den ene «komikvelden» etter den andre i forsvaret. Quint Jansen har skuffet meg, jeg synes han har vært usikker og ustrukturert, og ligger ofte feil i posisjonsspillet. Han hadde jeg forventet mye mer av, sier Jonsson.

Her er Jansson flopp-lag i en 4–4–2-formasjon: Eirik Holmen Johansen (Brann) – Vegar Eggen Hedenstad (Rosenborg), Quint Jansen (Mjøndalen), Lars Sætra (Strømsgodset), Juha Pirinen (TIL) – Fredrik Brustad (Mjøndalen), Alex Dyer (LSK), Mohammed Abu (VIF), Martin Spelmann (Strømsgodset) – Alexander Søderlund (RBK), Steffen Lie Skålevik (Sarpsborg 08).

Les hele saken og begrunnelsen for Jansson valg her.