Avviser Riise-retur til Norge

<p>Bjørn Helge Riise er på vei bort fra Fulham, men agent Tore Pedersen avviser en retur til norsk fotball.</p>

Bjørn Helge Riise (t.h) får en ny sjanse på landslaget. Her sammen med Christian Grindheim.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 12 år gammel

Da landslagssjef Egil «Drillo» Olsen presenterte landslagstroppen til kampen mot Polen 9. februar, sa han at Bjørn Helge Riises landslagsplass denne gangen lå svært så utsatt til.

Men han tok likevel midtbanekrigeren med ettersom han selv ga signaler om at en overgang fra Fulham er nært forestående.

— Jeg har snakket med Bjørn Helge og han mener selv han er på vei til utlån eller salg før overgangsvinduet stenger. Det var ikke noe enkelt uttak, i og med at han ikke spiller på klubblag. Han hang i en tynn tråd, men han har gjort det bra på landslaget tidligere og jeg tror han kan bidra igjen , sa Drillo.

I et intervju med TV2 Sporten utdypet landslagssjefen at han mener Riise nå må bytte klubb om han skal beholde landslagsplassen. På spørsmål om en retur til norsk fotball var et godt alternativ sa Drillo følgende:

- Det viktigste er at han får spille. Det er mye bedre at han spiller i eliteserien enn at han sitter på benken i Fulham.

Vil ikke hjem

Riises agent Tore Pedersen setter imidlertid en stopper for eventuelle drømmer norske klubbledere måtte ha om å hente Fulham-spilleren tilbake til norsk fotball.

- Det er lite aktuelt med en retur til Norge. Mer kan jeg ikke si , sier han til adressa.no.

Pedersen ønsker ikke å kommentere Drillos utsagn på dagens pressekonferanse på Ullevaal.

— Det må du ta med Fulham, sier han.

Publisert: