Hødds matchvinner: - Det er lov å drømme

Ulland Andersen var rørt etter at kvalifseringsplassen ble sikret. 

Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Verken Hødd eller Eirik Ulland Andersen spilte en stor kamp før snuoperasjonen startet et kvarter før slutt. I løpet av tre solide minutter gikk Hødd fra 7. til 4. plass og sikret kvalifiseringsspill mot Jerv søndag neste uke.

— Dette kommer høyt opp på listen min. Jeg sliter litt med hva jeg skal si, for jeg er ikke i stand til å analysere kampen. Vi ga oss aldri, sier trener Sindre Eid til smp.no.

Se høydepunktene fra kampen i videovinduet over!

Matchvinner Ulland Andersen gikk rundt med et stort glis rundt munnen i intervjusonen etter kampen. 2-1-scoringen hans sendte Hødd og de 400-500 supporterne til himmels.

Les også

Jerv reddet fem minutter på overtid: - Det sykeste jeg har opplevd

— Fantastisk

— Jeg må innrømme at jeg er rørt nå. Det er helt fantastisk å få oppleve det vi gjorde her i dag. De siste ti minuttene er jeg så sliten av jeg så dobbelt, sier han og ler.

Scoringen var Ulland Andersens ellevte seriemål denne sesongen. Robin Shroot scoret Hødds første mål, og det var hans første mål etter returen fra Sogndal.

— Det er mulig vi ble litt stresset av å spille en så viktig kamp med mye publikum, men vi la ned en enorm arbeidsinnsats. Vi hadde hele tiden troen på at det kunne gå, sier kantspilleren.

Les også

Utrolig snuoperasjon sikret Hødd kvaliken

Viktig scoring

Heller ikke Shroot la skjul på at det betydde mye for han å komme inn og score et viktig mål.

— Det var ikke noe kjekt å se fra benken at vi sleit litt. Nå kan alt skje i kvalifseringsspillet, sier Shroot og gliser.

Trener Sindre Eid er spent før hjemmekampen mot Jerv neste uke.

— Vi bestemt oss i pause for å gå all in og bare kjøre på. Vi traff bra med byttene og la om til 4-4-2. Det er bare å ta hatten av seg for spillerne, for de var fantastiske, sier Eid.

Utfordrer publikum

Hødd har tidligere spilt 0-0 hjemme mot Jerv, mens det ble seier på bortebane.

— Det blir nok en jevn kamp slik begge kampene mot dem har blitt i år. Nå er det utrolig viktig at publikum møter opp og støtter oss.

— Nå er det lov å drømme litt. Det blir utrolig spennende, sier Ulland Andersen.

Publisert: