Disse to Brann-spillerne er ferdige i klubben

Daniel Braaten forlater Brann.

Peter Orry Larsen (t.v.) og Daniel Braaten er ferdige i Brann. NTB Scanpix

36 år gamle Daniel Braaten har sin siste Brann-kamp mot Odd neste helg.

Brann-trener Lars Arne Nilsen bekrefter til TV 2 at den tidligere RBK-, Vålerenga-, Bolton- og FCK-spilleren ikke får fornyet kontrakten sin til neste sesong.

Branns nummer 25 har bare spilt ti kamper denne sesongen, tre av de fra start. Han har slitt med skader i hele år. Han har verken levert mål eller assists for laget som for øyeblikket holder bronseplassen i Eliteserien.

Han fikk tilsammen 72 kamper for klubben, og har scoret fire mål. Nå må han finne seg en annen klubb.

Trolig følger flere Brann-spillere Braaten ut fra klubben. Både Ruben Kristiansen, Samuel Sahin-Radlinger og Peter Orry Larsen er ute av kontrakt .

Nilsen sier at de ønsker Radlinger videre, mens Orry Larsen har fått et tilbud han har takket nei til.

– Det er noe vi respekterer. Det spørs hva som skjer her. Det er gode gutter som har gjort en fantastisk jobb for oss. Så kan det være andre som er på vei ut av andre årsaker, svarer Nilsen til TV 2.

Orry Larsen har vært i klubben i to år siden han kom fra Aalesund. Han har scoret ni mål på sine 46 kamper for Brann, fem av de i årets sesong.

Ruben Kristiansen har hatt et avklart forhold om at han drar videre når kontrakten går ut ved nyttår. Han mistet venstreback-plassen til Thomas Grøgaard etter en skade i sommer.