Scolari kritiserer Fröjdfeldt

<p>Portugals landslagssjef Luiz Felipe Scolari var lite fornøyd med at dommer Peter Fröjdfeldt godkjente Michael Ballacks scoring i EM-kvartfinalen torsdag.</p>

Publisert Publisert

Michael Ballack of Germany scores his side's third goal Foto: Digitalsport

  • 100% Sport
iconDenne artikkelen er over 12 år gammel

Ballacks scoring økte ledelsen til 3-1 for Tyskland. Portugal reduserte en gang, men tyskerne kunne til slutt juble for plass i semifinalen.

Men Ballacks mål burde vært annullert for dytting.

– Vi gjorde noen feil på de to første målene, men jeg kan klage på det tredje. Det viser også TV-bildene, sa Scolari.

– Jeg vet ikke om det ville ha forandret kampen. Vi kunne ha tapt 1-2, men da vi presset motstanderen og slapp inn et tredje mål, måtte vi starte helt på nytt igjen. Jeg kan ikke garantere at det hadde forandret noe, men hvis det er frispark, må dommeren dømme det, sa Scolari, som overtar som ny Chelsea-manager neste sesong.

Tysklands assistenttrener Hansi Flick, som vikarierte for Joachim Löw, ville ikke diskutere målet.

– Jeg synes ikke vi trenger å tenke noe mer på det. Vi vant 3-2, og kampen er over. Om det var frispark eller ikke, betyr ikke noe for meg nå, sa Flick.

— Jeg synes vi fortjente seiren. Vi åpnet kampen virkelig bra, forandret systemet vårt og ble mer kompakte. Vi spilte fantastisk bra, spesielt i første omgang, sa mannen bak den kontroversielle scoringen Michael Ballack.

Bastian Schweinsteiger og Miroslav Klose scoret Tysklands to første mål. Nuno Gomes og Helder Postiga sørget for Portugals mål.

(©NTB)

Publisert

Les mer om dette temaet

  1. Tysk jubelkveld

BT anbefaler

Skal du ha konfirmasjon i helgen? Disse reglene gjelder nå.

Bergen forbyr private sammenkomster med over 20 personer. Det betyr ikke at du må avlyse.

LES SAKEN
  1. Fotball-EM