- Han har jo fagbrev i å lage frispark utpå der

Pål Andre Helland mener Stephane Badji skulle vært utvist.

Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over åtte år gammel

— Det er helt sykt at Badji ikke får mer enn et gult kort, sier Pål Andre Helland.

- Fagbrev i frispark

En blodig Pål Andre Helland var oppgitt etter tapet mot Brann.

Selv om vingen bokstavelig talt fikk kjenne på kroppen at Rosenborg fikk juling i Bergen, var han etter kampen mest opptatt av opptredenen til Branns sentrale mann på midten.— Badji burde vært utvist. Han har jo fagbrev i å lage frispark utpå der, men det får ingen konsekvenser, sier han.

- Mojsov er feig

Helland er heller ikke så imponert over Branns Daniel Mojsov. De to hadde flere dueller innledningsvis i kampen, men etter knappe førti minutter smalt det skikkelig.

Les også

Pedersen-drømmetreff da Brann sjokkerte Rosenborg

— Jeg synes Mojsov oppfører seg merkelig. Han skal liksom fremstå som så stor og tøff, men han filmer og overspiller selv. I tillegg får jeg den albuen, sier Helland.

Ville gjort det samme

Makedonerens albue ga Helland et skikkelig kutt over øyet, men også Mojsov selv ble liggende. Det skjønner Helland lite av.

-Jeg vet ikke hva som feilet han. Han merket vel at han ga meg en solid kilevink, og la seg sikkert ned for å komme unna. Jeg stusset over at det var han som fikk frispark i den situasjonen. Men jeg hadde nok gjort det samme selv. Lagt meg ned for å flytte fokus, sier han.

Etter kampen kom Helland ut med fire nysydde sting over det høyre øyet. Men RBK-vingen vil uansett være klar til neste kamp hjemme mot Sarpsborg om en uke.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk