Samuelsen vil avslutte i Odd som 35-åring

Landslagsspiller Jone Samuelsen har signert ny kontrakt med Odd.

Publisert Publisert

Jone Samuelsen, til høyre, har signert ny kontrakt med Odd. Foto: NTB scanpix

  • Torgrim Gotland Bakke
iconDenne artikkelen er over fem år gammel

Samuelsen tok selv kontakt med klubben og etter to uker var avtalen i boks, skriver ta.no

-Jeg ville ta en prat med Odd, og siden Odd og Dag-Eilev (Fagermo) ikke ville selge meg, gikk det veldig fort og greit å bli enige. Jeg fikk god respons fra Odd direkte, forteller 30-åringen.

Han startetkarriereni Haugesund, før han ble kjøp av Viking i 2003 for 1,75 millioner kroner. Etter seks sesonger iStavanger-klubben, ble han solgt til Odd i forkant av sesongen 2010. Midtbanespilleren fikk sitt definitive gjennombrudd i fjor og var Odds beste spiller i 2014. Med sine ni mål var han en av hovedgrunnene til at skiensklubben sikret seg bronse i eliteserien i fjor.Samuelsen ble også kåret til årets spiller på VG-børsen og fikk sin landslagsdebut den 27. mai da han ble byttet inn i bortekampen mot Frankrike.

Med mot Kroatia

Siden da har det blitt ytterligere seks landskamper på midtbanespilleren fra Stavanger. Lørdag kan han få sin åttende når Norge møter Kroatia borte i EM-kvalifiseringen. Han sto over treningskampen mellom Odd og Lillestrøm lørdag med en lett hjernerystelse, men skal være klar til kamp om fem dager.

Etter fjorårssesongen, økte naturlig nok interessen for Samuelsen, men 30-åringen, som blir 31 i juli, prioriterte trygghet i klubben han har vært de siste fem sesongene.

-Jeg er veldig glad for dette. Jeg orker ikke å stå der og ikke vite hva som skjer neste år. Jeg trenger trygghet. Nå vil jeg avslutte på en fin måte i Odd, sier han til ta.no.

Publisert

Les mer om dette temaet

  1. Jone Samuelsen senket tamt Start-lag

Eliteserien

SVUTMP
1Aalesund00000000
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1Kristiansund00000000
  • Champions League-kvalifisering
  1. Eliteserien
  2. Odds BK
  3. Jone Samuelsen