Demidovs personlige hilsen: Nå tar han endelig farvel med Brann

Kapteinen på sølvlaget har skrevet til supporterne.

SØLVSLUTT: Vadim Demidov (til høyre) kunne avslutte Brann-karrieren med sølvmedalje rundt halsen. Til venstre Daniel Braaten, som havnet i Brann etter innspill fra nettopp Demidov for et år siden.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over seks år gammel

Vadim Demidov (30) uttrykker for første gang med tydelighet at han er ferdig som Brann-spiller.

Kapteinen på årets sølvlag har lagt ut en lang hilsen på sin Instagram-konto, sammen med en bildemontasje av øyeblikk fra årets sesong.

Takker trenerne

Demidov takker både treneren som hentet ham til klubben, Rikard Norling, og Lars Arne Nilsen som gjorde ham til kaptein.

Husker du? I oktober så en fransk storklubb Demidov på Stadion

– Som alle har forstått nå, så er min tid i Bergen over, innleder Demidov teksten, som han skriver er til alle «med hjertet i Brann».

Demidov takker for støtten han har fått som Brann-spiller. Videre går han gjennom de tre årene som har gått siden han sluttet seg til Brann på treningsleir på Gran Canaria. Spesielt det første året var han skadeplaget, og for laget endte det verst mulig med nedrykk. Avslutningssesongen 2016, stempler han som «fantastisk».

– I tillegg betydde det veldig mye at Lars Arne ga meg kapteinsbindet og ga meg den tilliten og ansvaret som gjorde både meg og laget bedre. Takk går også ut til alle i den sportslige ledelsen og det medisinske apparatet. Alle i klubben har alltid respektert og behandlet meg og min familie på en fantastisk måte, skriver Demidov.

– Venner for livet

Midtstopperen sier videre at det er trist å forlate spillergruppen.

– Jeg har fått venner for livet og vil aldri glemme den garderobekulturen vi lagde i løpet av de tre årene vi har hatt sammen, skriver Demidov.

Han har ikke besvart BTs henvendelse fredag. Hvor Demidov fortsetter fotballkarrieren, er foreløpig ikke kjent.

Da BT nylig kåret regionens fremste idrettsprofiler, var Demidov nummer syv på listen. I begrunnelsen sto det at «Demidov er klar i talen som få andre i bransjen. Der stadig mer av det idrettsutøvere sier pakkes inn i skumgummi og manus fra medierådgivere, går Demidov motsatt vei».

I Brann er erstatteren hans allerede på plass. Nederlandske Vito Wormgoor ble klar for klubben like før jul, og blir Branns best betalte spiller.

Vadim Demidov endte opp med 57 kamper og to scoringer på sine tre år i Brann.

Publisert: