Portsmouth: - Huseklepp er Brann-klar

<p>Men bt.no vet at alle formaliteter ikke er i orden.</p>

Brann viser frem det som er kåret til tidenes Brann-lag. Huseklepp er tilstede.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over ti år gammel

Landslagsspilleren Erik Huseklepp har skrevet under på en langtidskontrakt med Brann, melder Portsmouth.

Klubben som Huseklepp har spilt for det siste året, skriver på sitt nettsted at nordmannen har skrevet under for fire og et halvt år med bergenserne.

Overgangen er ikke i boks. Etter det bt.no erfarer er det ennå et par detaljer som gjenstår før Huseklepp skriver under på en kontrakt som varer i fire og et halvt år.

Som vi skrev fredag, er klubbene Portsmouth, Bari og Brann, enige om en overgang.

Mangler signatur

Huseklepp landet i Bergen fredag, men bt.no vet at dette var av familiære og private årsaker, og ikke for å skrive under for Brann med det aller første. Derfor er det ingen som har hastverk med å formalisere avtalen.

— Vi kommer ikke til å pushe Erik nå, får bt.no opplyst av Brann.

Branns sportslig administrativt ansvarlige, Rolf-Magne Walstad, bekrefter at klubbene er enige, men at de siste detaljene må spikres.

- Vi får se når det skjer, sier han til bt.no.

En overgang vil uansett bli spikret innen svært kort tid. Når til og med Brann går ut på sine egne hjemmesider og sier at Huseklepp er nær et comeback, forstår man at dette er så godt som klart.

Storfornøyd supporterleder

Brann-supporterne er naturlig nok svært fornøyde med at Huseklepp vender tilbake.

— Med forbehold om at de siste detaljene går i orden, er dette helt supert, sier Roger Lillebøe-Hansen, leder i supporterklubben Bataljonen, til bt.no.

— Det har gått en stor profil ut (Austin), nå får vi en enda større profil inn. Det betyr mye for klubben, og jeg tror også for byen. Han er jo oppflasket her, det har mye å si for identiteten, fortsetter han.

Lillebøe-Hansen tror på et oppsving i tilskuertallene på Stadion fremover.

— Nå får vi en lokal profil, en artist med x-faktor. Forhåpentligvis fører det til at det kommer litt flere og ser på. Det er i det hele tatt veldig hyggelig at Erik Huseklepp kommer hjem, sier han.

Den siste delen av forrige sesong var angriperen på utlån i Birmingham. Det skjedde fordi Portsmouth slet tungt økonomisk og måtte kutte i lønnsbudsjettet.

– Erik var fast på laget før situasjonen endret seg dramatisk her. Han var uheldig, for ting ordnet seg ikke helt for ham i Birmingham etter at han spilte jevnlig for oss, sier Portsmouth-manager Michael Appleton til klubbens nettsted.

– Jeg tror Erik føler at å dra tilbake til Norge vil være det beste for landslagskarrieren hans. Vi ønsker ham alt det beste, legger han til.

Angriperen kom første gang til Brann i 2005 og spilte ut 2010-sesongen for de rødkledde.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk