Engelsk fotballspiller rykket ned to ganger på én dag

Lewis Kinsella kommer neppe til å glemme lørdag 16. april 2016.

Lewis Kinsella er utlånt fra Aston Villa til Kidderminster Harriers. Begge klubbene rykket ned lørdag. Her fra en treningskamp i fjor sommer.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Lørdagens tap for Manchester United bekreftet det som lenge har virket klart: Aston Villa rykker ned fra Premier League. Det er første gang den tradisjonsrike klubben rykker ned i Premier League-historien.

For én spiller var det imidlertid ikke nok med det. Lewis Kinsella rykket ned med to klubber på samme dag, faktisk nesten på nøyaktig samme tidspunkt.

Les også

Supertalentet Rashford avgjorde for United igjen

Lewis Kinsella er utlånt fra Aston Villa til Kidderminster Harriers. For Kidderminster spilte Kinsella hele kampen mot Barrow. Kampen endte 0-0, og klubben rykket derfor ned fra National League, det femte liganivået i England.

Kinsella reagerte slik på Twitter etter at nedrykkene var et faktum:

Kinsella var i Arsenals ungdomsakademi i åtte år før han dro til Aston Villa. Han har null obligatoriske kamper for Aston Villa og har de siste to sesongene vært lånt ut til Luton Town og Kidderminster Harris.

Til tross for to nedrykk på én dag, kan ikke Kinsella kalle seg nedrykkskonge helt ennå. I Norge rykket for eksempel Eirik Ranheim ned med tre klubber på én sesong i 2012. Han rykket ned fra 3.— og 4.-divisjon med Bergen Nord og Baune, og fra 3.-divisjon i Møre og Romsdal med Dahle IL.

Hør siste utgave av Aftenpodden Sport. Der får Kjetil Rekdal refs for sitt nye regime på Valle:

Publisert: