Bruttern til Bruttern gir seg som Ørn-topp

Sportssjefen til Trondheims-Ørn må fokusere på jobben i spilleragentselskapet.

MISTER SIN SPORTSSJEF: Her jubler Trondheims-Ørn-jentene for seier over Avaldsnes tidligere denne sesongen.
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

— Det blir for krevende, sier Kevin Ingebrigtsen om årsaken til at han velger å trekke seg ut av Trondheims-Ørn.

Broren til Rosenborg-trener Kåre har hatt en på papiret liten stilling i Trondheims-Ørn. I praksis har det likevel tatt veldig mye tid å være sportssjef, ha markedsansvaret og skulle passe på hjemmesiden og sosiale medier.

UT AV ØRN: Kevin Ingebrigtsen velger å konsentrere seg fullt og helt om oppgavene sine i spilleragentselskapet Stars & Friends etter sesongen.

— Når man brenner for noe, så gjør man så mye man kan. Jeg har blitt veldig glad i klubben og jentene i løpet av de fire årene jeg har vært i Trondheims-Ørn. Men min egentlige jobb er i Stars & Friends og jeg må prioritere. Derfor har jeg gitt beskjed om at jeg gir meg etter sesongen, sier han.- Han blir ikke lett å erstatte med sitt enorme kontaktnettverk, sier Trondheims-Ørns styreleder Ragnar Slettestøl om jobben med å finne etterfølgeren.

Les også

Ørn-treneren: - Vi prøvde alt vi kunne

Søker Malec-klubb

Kevin Ingebrigtsens arbeidsplass Stars & Friends er et agentselskap som opererer innen fotballen. Her er Kevin Ingebrigtsen sjefsspeider i Skandinavia og rådgiver for en del av spillerne. Blant annet jobber han med å finne en ny klubb til Tomas Malec, som ikke får forlenget kontrakten med Rosenborg.

Ingebrigtsen håper at Trondheims-Ørn klarer å finne en etterfølger som kan fortsette jobben med å utvikle klubben. Blant annet med å holde fast i en overordnet visjon for klubben.

— Jeg tror det er viktig å ha noen i en slik rolle. Trenere kommer og går, poengterer Ingebrigtsen.

Har nå fast base

Noe av den utviklingen som har skjedd i Trondheims-Ørn i løpet av Ingebrigtsens fire år i klubben, er at de har fått sin egen bane på Lade. Foreløpig kan de ikke spille kamper der – målet er å få det på plass til neste sesong – men de har nå sin faste base. Det gjør Ingebrigtsen til stor optimist på klubbens vegne.

— Styreleder Ragnar Slettestøl har jobbet veldig bra for å få til at klubben har fått en egen bane. Jeg tror faktisk ikke framtida til klubben har sett bedre ut noen gang enn nå, selv om det har vært Norges beste klubb tidligere. Banen på Lade gir tilhørigheten som er helt nødvendig, slår Kevin Ingebrigtsen fast.

Publisert