- Kontrollert eksplosjon utenfor EM-stadion

Terrorbekymring før kvartfinalen mellom Island og Frankrike.

Franske myndigheter bruker massive ressurser på å ivareta sikkerheten under EM. AP

Fotballsupportere ble skremt av et smell utenfor Stade de France søndag kveld. Ifølge britiske the Daily Mail gjennomførte fransk politi en kontrollert eksplosjon utenfor Stade de France, før kveldens kvartfinale mellom Island og vertsnasjonen.

ESPN-journalist Chris Jones skriver på Twitterat politiet har informert om at smellet «ikke er noe å bekymre seg over».

Supportere kunne angivelig høre et smell i stadionområdet, og mange ble stoppet av politiet på grunn av sikkerhetssituasjonen.

Ifølge Associated Press gjennomførte politistyrkene den kontrollerte sprengningen rundt klokken halv seks, for å åpne døren til en bil som sto feilparkert i området rundt stadion.

Den britiske tabloidavisen the Daily Star har publisert en video som de hevder er fra øyeblikket der smellet kunne høres utenfor den franske nasjonalarenaen.

I november prøvde terrorister tilknyttet den militante islamistgruppen IS å angripe nettopp Stade de France, i sammenheng med en landskamp mellom Frankrike og Tyskland.

Da prøvde to terrorister å ta seg inn på stadion, der Frankrikes president Francois Hollande var på plass. Tre mennesker ble drept under det angrepet, som var en del av en støre aksjon i Paris den kvelden, der 130 mennesker mistet livet.