Åsane mister Hagos – igjen

Senai Hagos (20) så det røde kortet i søndagens bunnoppgjør. Dermed mottar han sin tredje suspensjon for sesongen.

  • Lars Eivind Måseide
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

ÅSANE — NEST-SOTRA 0-1

I det 88. minuttet i bunnoppgjøret på Myrdal Gress ble Nest-Sotras venstreback liggende med hendene foran ansiktet. Like før hadde Senai Hagos vært oppe med hånden i venstrebackens ansikt.

— Plutselig tok han to fingre opp i øynene mine. Jeg følte jeg hadde god kontroll på han gjennom kampen, så han gikk vel litt sur, sier Petter Martinsen (25) om hendelsen som fikk Senai Hagos utvist.

Sesongens tredje suspensjon

Hagos hadde allerede gult kort og fikk sitt andre i situasjonen med Martinsen. Hagos mener derimot at Nest-spilleren filmet.

— Det er helt latterlig. Jeg er borti fjeset hans for å snakke til han, men så legger han seg ned og ruller. Jeg har ikke gitt noe slag, sier Senai Hagos.

Pipeblåser Jan Morten Tennøy gjorde trolig likevel rett i å sende høyrekanten i en tidlig dusj. Så langt i årets 1. divisjon har Hagos mottatt seks gule og ett rødt kort, og dette blir 20-åringens tredje suspensjon i årets sesong.

RØDE HAGOS. Senai Hagos (i bakgrunnen) måtte slukøret gå av banen etter søndagens andre gule kort for 20-åringen. Situasjonen skapte tumulter mellom de to lagenes spillere.

— Jeg må styre temperamentet mitt. Samtidig syns jeg mange av de gule kortene jeg har fått er billige. Jeg blir klippet ned hver kamp, men når jeg tar igjen får jeg gult kort. Det føles urettferdig, mener han.

- Har et temperament

Martinsen og Hagos kjenner hverandre fra da de begge var i Løv-Ham, men Nest-spilleren var lite fornøyd med Hagos' opptreden.

— Jeg merket på han at han begynte å bli ufin. Fotball er kontaktsport, men å være ufin er ikke greit. Jeg vil ikke si så mye om det han gjorde, men han har et temperament han må holde under kontroll. Han er en grei gutt, men jeg liker ikke å bli stukket i øyet, sier Martinsen.

Åsane-trener Kjetil Knutsen mener utvisningen var komisk.

— Det er to spillere som har vært i tottene på hverandre hele kampen. Det er helt komikveld. Han dulter så vidt i Martinsen, og så hiver han seg. Det er absolutt ikke et slag, mener Knutsen.

Kortene kan koste Åsane dyrt i kampen mot nedrykk. Også Vegard Leikvoll Moberg og Jahn-Ove Wiik må stå over neste kamp mot Strømmen.

Publisert: