Avkledd - og avslørt?

— Tapet mot Rosenborg var pinlig stort, skriver Doddo.

FORTVILER: Brann gikk skikkelig på trynet hjemme mot Rosenborg. Her fortviler målvakt Piotr Leciejewski.
  • Doddo
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over ni år gammel

BLOGG : Da Brann først skulle tape på hjemmebane, gjorde de det til gangs. Tapet mot Rosenborg var pinlig stort, og spillet var av det høyst ordinære slaget.

Brann ble avkledd. I møte mot Rosenborg var Brann aldri i nærheten av ett poeng . Allerede etter seks minutter hadde Rosenborg scoret og dermed var kampen i realiteten avgjort.

Innsatsen og spillet til Brann passerte aldri det middelmådige, og derfor klarte de heller aldri å utfordre trønderne. Mot eliteseriens beste lag kom Branns svakheter tydelig frem – tamme spisser, stasjonære midtbanespillere og ubesluttsomme forsvarere.

Av Rosenborg fikk de ingenting gratis, slik de fikk opptil flere ganger mot Sandnes Ulf (forrige hjemmekamp).

Brann tapte enkelt og greit mot et mye bedre lag, og derfor skal vi muligens ikke deppe for mye over nederlaget . Rosenborg er en klubb med mye større ressurser en Brann.

Det er en klubb som er styrt etter en klar filosofi, og som har en unik historie å vise til. Brann er ikke mange plasser bak dem på tabellen, men kveldens kamp viste at forskjellene mellom de to lagene er enorme.

Som et lite eksempel på det: Rosenborg hadde tre kvalitetsspisser på topp – Chibuike, Søderlund og Nielsen. Alle kapable til å score når som helst, hvilket de også gjorde.

Martin Pusic hadde ikke vært god nok til Rosenborgs B-lag . Sannheten er at Brann i øyeblikket bare en spiss med målteft. Han startet kvelden på benken.

Det er ikke bare en kompetent måljeger Brann mangler på banen, også en styrmann er sterkt savnet. Det er ingen der til å ta tak i matchen når det butter i mot. Det blir spesielt tydelig når nøkkelspillere som Huseklepp og Badji ikke er i form.

Det ble en tung aften på en tung og ødelagt bane .

Brann ble avkledd. Ble de også avslørt? Er det dette, dagens prestasjon, som er sannheten om Brann?

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk