Fabregas spilleklar

<p>Men starter trolig ikke mot Tyskland.</p>

STARTER TROLIG IKKE: Cesc Fabregas har ikke fått spille mye under VM. Nå tyder mye på at han også starter dagens kamp mot Tyskland på benken.
STARTER TROLIG: Fernando Torres.
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over 12 år gammel

Alt om VM får du her:

Cesc Fabregas fikk en smell i ankelen under mandagens trening og ble sendt til sykehus for undersøkelse . Resultatene viste imidlertid at det ikke var snakk om beinbrudd eller annen alvorlig skade, og tirsdag kveld trente Fabregas som normalt med lagkameratene.

— I går var vi ganske bekymret fordi han ble truffet akkurat der han har vært skadet, men nå er han spilleklar , sier Spanias trener Vincente del Bosque, ifølge The Guardian.

Men ifølge den engelske avisen tør ikke del Bosque å starte med Fabregas, noe som betyr at en formsvak Fernando Torres får sjansen igjen.

Liverpool-spissen scoret det eneste målet da Spania og Tyskland møttes i EM-finalen i 2008, og er ivrig etter en ny Tyskland-skalp.

- Å score mot Tyskland igjen, så vi tar oss til finalen, ville vært fantastisk. Vi har gjort det godt mot dem de siste kampene, men dette Tyskland-laget er mye bedre enn de vi har møtt tidligere. Men ingen av oss vil være fornøyd med å bare komme til semifinalen. Vi vil ha mer , sier Torres.

Publisert