Brann-treneren så Åsane slå opprykksrivalen

Branns ledelse var på plass på Myrdal da Åsane imponerte stort.

Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

ÅSANE — KRISTIANSUND 2-0

MYRDAL GRESS: Åsane tok et stort steg mot fornyet kontrakt da de slo Kristiansund 2-0 søndag ettermiddag. Ikke bare det, de ga samtidig Brann en stor gavepakke. Nå er Brann seks poeng foran Kristiansund når begge lagene har tre kamper igjen.

Se høydepunkter fra kampen i videovinduet over!

På tribunen på Myrdal satt en stor delegasjon fra Brann og fulgte oppgjøret med spenning. Hovedtrener Lars Arne Nilsen ville ikke si for mye etter Åsane-triumfen.

— Vi får se etter kampen i morgen (mot Bærum hjemme, red.anm.), sier Nilsen, som forlot tribunen åtte minutter før slutt.

Det gjorde også sportssjef Rune Soltvedt og daglig leder Vibeke Johannesen. Også flere av Nilsens assistenter var på kampen.

ÅSANE-FEIRING: Geir André Herrem scoret for Åsane mot Kristiansund.

De fikk se at Geir André Herrem sendte Åsane foran i første omgang etter et nydelig fremspill av Vegard Leikvoll Moberg. I andre omgang laget Erlend Ernst Sivertsen et komisk selvmål som ga Åsane 2-0. ## Glad Åsane-trener

Kjetil Knutsens menn var det klart beste laget totalt sett. De spilte god og offensiv fotball, og torde å sende mange i angrep. Også i sluttfasen hadde de oransje bra kontroll.

Åsane-trener Knutsen var glad for å kunne hjelpe Brann.

— Det er veldig hyggelig. Jeg snakket med Robert (Hauge, Brann-assistenttrener) lenge i går, og jeg lovet ham seier. Nå føler jeg at vi har holdt vår del av avtalen. Alle i Åsane ønsker Brann tilbake i toppen i norsk fotball, og at vi kunne være en bitteliten del av det, er hyggelig. Jeg unner Brann opprykket, de fortjener det.

Åsane-jubel i seieren mot Kristiansund.

Knutsen mener alt er avgjort nå med tanke på direkte opprykk.— Brann er klare. Det er jeg hundre prosent sikker på. Det er komplett umulig at det ikke skjer, mener Knutsen, selv om det i teorien slett ikke er avklart.

Også Åsane-keeper Eirik Østgaard synes seieren smaker ekstra godt siden den hjalp Brann.

— Det er gøy som bergenser å hjelpe Brann. Og det var skikkelig gøy at Brann-fansen kom og dro stemningen opp litt. Det ga oss en hjemmebanefordel som ga oss enda mer støtte enn vi er vant til, sier Østgaard.

Publisert: