Chelsea-profil tror sesongen kan reddes

Brasiliansk stjerne har ikke gitt opp sesongen tross marerittstart.

Ramires (t.v) og Willian og Chelsea møter Manchester United på Old Trafford i kveld.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Chelsea sliter på 15.-plass i Premier League. Likevel har ikke brasilianske Willian gitt opp en plassering blant de fire beste.

Guus Hiddink overtok ansvaret for Chelsea etter sparkingen av José Mourinho tidligere i desember. Nederlenderen sa forrige uke at en topp fire-plassering var «matematisk mulig».

Les også

Håpløst straffespark ødela for Chelsea

– Situasjonen er vanskelig for oss, men jeg tror vi kan vinne den ene kampen etter den andre, for så å avslutte serien blant de fire beste, sier Willian.

Mourinho, som i starten av sesongen sa at han gikk for nettopp en plassering blant de fire beste, sa at han etter flere dårlige resultater hadde gitt opp håpet.

– Før denne kampen var det realistisk å tro at kvalitetene våre ville få oss ut av denne situasjonen, men nå må vi kanskje heller sikte oss inn på topp seks, sa portugiseren etter 0-1-tapet for Bournemouth 5. desember.

Les også

Da stjernen reagerte, ble toppklubbens autograf-bløff avslørt

Lørdag avga Chelsea nok en gang viktige poeng da det endte 2-2 hjemme mot Watford.

– Jeg synes vi hadde fortjent å vinne (mot Watford), sier Willian. Mandag venter bortekampen mot et hardt presset Manchester United.

Laget på fjerdeplass når sesongen avsluttes får muligheten til å kvalifisere seg til mesterligaen. Lagene på de tre plassene over er direkte kvalifisert.

(©NTB)

Publisert: