Mojsov tror han går rett inn på Brann-laget

 Erik Huseklepp tror Daniel Mojsovkan bli en hit i Bergen.

BLIR LAGKAMERATER: Daniel Mojsov og Erik Huseklepp møttes på Ullevaal i går. Etter den norske fotballferien, vil de stå på samme banehalvdel når kampene sparkes i gang.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over ni år gammel

- Jeg tror jeg spiller mot Rosenborg (28. juli). Det er det jeg forventer, sierMojsov, Branns nye midtstopper.

Det var en aldri så liten Brann-duell som utspilte seg på Ullevaal i går. Mellom Erik Huseklepp som fikk starte for Norge igjen, og DanielMojsov, den makedonske midtstopperen som har signert for Brann.

Mojsovvar solid for Makedonia i går, og markerte seg med å snakke mye, ta ballen med seg fremover og lese spillet bra. Huseklepp tror makedoneren kan bli verdifull for Brann utover høsten.

- Det ser ut som om han er hurtig, noe som er bra for oss. I tillegg er han sterk i duellene. Han kan bli bra for Brann. Jeg håper han holder et høyt eliteserienivå, sier Huseklepp.

Mojsovpådro seg gult kort, nettopp i duell med Huseklepp. Makedoneren måtte ty til skjorteholding for å hindre bergenseren på et av hans mange raid fremover i første omgang.

- Jeg tror han ville ha skjorten min. Og den fikk han. Vi byttet drakt etter kampen, smiler Huseklepp.

Klar for kamp

Mojsovskal hjem til Bergen i dag, som han sier det, til sin nye leilighet like ved Brann Stadion. 25-åringen sier han er svært fornøyd med å ha skrevet under for Brann og endelig kunne spille fotball igjen. For det er lenge sidenMojsovhar spilt kamper regelmessig. Våren 2012 sa han, ifølge Brann, nei til å fornye kontrakten i sin serbiske klubb Vojvodina. De svarte med å sette ham — og tre andre spillere i samme situasjon - på tribunen ut sesongen.

I desember signerte han for den ukrainske klubben FC Tavriya Simferopol, men da den klubben ble nektet av UEFA å signere spillere før denne sesongen, ble han stående uten klubb.

- Det har vært mye tull med spilletillatelser og UEFA, så det er en stund siden jeg har spilt. Men jeg ser ikke det som noe problem for å bli spilleklar for Brann. Jeg er så godt som kampklar, sierMojsov.

Brann ble ikke skuffet

Rolf-Magne Walstad, sportsadministrator i Brann, så kampen mellom Norge og Makedonia i går. Brann har sondert spilleren nøye, ifølge Walstad, og detMojsovviste i går var ingen skuffelse.

- Mojsovklarte seg bra, selv om han mangler kamptrening. Det er verdifullt for oss at han fikk 40 minutter mot Sverige (sist tirsdag) og spilte hele kampen mot Norge, sier Walstad.

Mojsover offisielt spilleklar for Brann når det norske overgangsvinduet åpner 15. juli. Walstad satser på at trener Rune Skarsfjord kan velge blant bådeMojsovog Branns fire andre midtstoppere - Jonas Grønner, Henrik Gjesdal, Markus Jonsson og Simen Wangberg - når Rosenborg kommer til Brann Stadion i slutten av juli. Zsolt Korcsmár forlater som kjent Brann til fordel for Greuther Fürth nårMojsovblir offisiell Brann-spiller.

- Mojsovblir spilleklar til kampen 28. juli mot Rosenborg, Kenneth (Mikkelsen, assistenttrener) og Gregor (Monsen, manuellterapeut) får han nok klar. Sammen med forhåpentlig fire andre skadefrie stoppere.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk