Larsen kan forsvinne fra Brann

— Jeg er selvfølgelig frustrert, sier spilleren. Snart skal han og agenten møte Brann.

SPILLER LITE: Kristoffer Larsen har sittet mye på Branns benk den siste tiden. Søndag fikk han starte mot Nest-Sotra, men til pause ble han byttet ut. -Frustrerende, sier Larsen. Foto: Mads Bøyum
  • Anders Pamer
  • Mads Bøyum
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

Spol tilbake til juli. Kristoffer Larsen var het som måneden er ment å være. Han begynte den med å score begge målene i 2-1-seieren mot Kristiansund, Branns verste opprykksutfordrer. En av scoringene var en deilig volleyperle. I neste kamp laget han det eneste målet mot Follo.

Det var vanskelig å se for seg at den doble matchvinneren skulle ende året som en reserve.

— Jeg er selvfølgelig frustrert over situasjonen. Det skal jeg ikke legge skjul på, sier Larsen nå.

23-åringen understreker at han nå fokuserer på lagets sesongavslutning, men er også tydelig på at han tenker på Stadion-fremtiden sin.

— Hvis Brann vil satse på andre folk enn meg, må jeg selvfølgelig finne noe annet. Jeg er i en alder der jeg må spille mye, sier Larsen.

Her kan du se karakteren Larsen fikk på spillerbørsen.

Byttet ut i pausen

Mot Nest-Sotra søndag startet Larsen for første gang på to og en halv måned.

Halvveis i kampen, som for Brann var lite viktig, ble han byttet ut.

Larsens agent, Kent Karlsen, reagerer.

— Det å bli byttet ut til pause er et dårlig signal. Det må vi erkjenne, sier Karlsen.

Spilleren selv sier han er skuffet over å ha blitt byttet ut.

— Det var min første start på lenge. Jeg satt i pausen og tenkte «f..., dette kan vi snu». Så ble jeg tatt ut. Det var tøft, sier Larsen.

Skålevik: - Håper ikke tapet var forgjeves

- Ikke fått forklaring

- Har du fått en forklaring fra treneren?

— Nei.

- Har du bedt om en forklaring?

— Nei.

Les også

Haugen tilbys ny Brann-kontrakt

Brann-sjef Lars Arne Nilsen var ikke til stede på Stadion mandag. Da han ble spurt om Larsen-byttet i Ballspark-sendingen rett etter kampen, svarte han slik:

— Jeg kan ikke si jeg angret på at jeg startet med ham, det var litt tilfeldig hvem vi tok ut. Han røk på grunn av formasjonsskiftet vi gjorde, sa Nilsen.

Skal i møte med Brann

Larsen-leiren merket seg uansett byttet. Nå vedgås det at teknikerens Stadion-fremtid ikke er sikker.

— Akkurat nå føler jeg bare at jeg er her hver dag for å prøve å bite meg fast... Det er selvfølgelig tøft å holde hodet hevet når du ikke spiller så mye, sier Larsen.

— Vi skal prate med Brann om Kristoffers fremtid når sesongen er avsluttet, men noe mer enn det ønsker jeg ikke å ta i media, sier Karlsen.

Les også

Dette husker de best fra året i 1. divisjon

Larsen snakker om seg selv som en «selvtillitsspiller» . Han, og rådgiveren, er av den klare oppfatning at tillit over tid er viktig for å prestere — kanskje i større grad enn for andre spillere. Da Larsen herjet på utlån i Hønefoss i fjor, var han fast på laget. Det samme da han hadde sin gode Brann-periode i sommer.

Klubbens sportssjef, Rune Soltvedt, sier han nå prioriterer samtaler med spillerne som har utgående kontrakt. Larsens avtale varer ett år til.

— Det at han ble tatt ut i pausen, må du snakke med Lars Arne om. Det er ikke mitt bord. Kristoffer er sikkert skuffet over at han ikke har spilt jevnt og trutt. Så er det slik at akkurat nå har vi prioritert samtaler med spillere som ikke har fått avklart sin kontraktssituasjon. Derfor får vi snakke med Kristoffer om hans fremtid i Brann senere, svarer Rune Soltvedt på spørsmål om Larsens fremtid i Brann.

HØR DEN SISTE BALLSPARK-PODCASTEN HER.

Publisert
  1. Fotball 1. div

Les mer om dette temaet

  1. Brann-børsen: - Han var ondskapsfullt god

  2. Nok en Bergen-seier mot Comet

BT anbefaler

– Jeg merket ikke at jeg kjørte over dem

En kvinne er tiltalt for å ha kjørt over flere personer.

LES SAKEN