Stabæk-nedturen fortsetter - fikk bank av Bodø/Glimt

Etter tre runder står Stabæk fortsatt uten poeng. I Bodø fikset Fitim Azemi, Milan Jevtovic og Martin Bjørnbak 3-1-seier til de gulkledde.

Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Stabæk sto uten poeng i årets eliteserie foran møtet med Bodø/Glimt i Bodø, og gjør det samme etter 90 minutter på Aspmyra. Fitim Azemi utnyttet slurvete Stabæk-spill og sørget for 1-0 i den første omgangen, før Milan Jevtovic doblet ledelsen etter 64 minutter. Åtte minutter senere klinket Martin Bjørnbak et frispark i mål på flott vis. Ohi Omoijuanfo sto for Stabæks trøstemål mot slutten av kampen.

Bodø/Glimt-spillerne fikk mye å juble for mot Stabæk.

– Vi skaper noen sjanser, men vi er misfornøyde med dette. Jeg er fortsatt optimist og tror vi skal klare å snu dette, men vi må slutte å slippe inn så lette mål, sa Stabæk-kaptein Morten Morisbak Skjønsberg til TV 2 etter kampen. Se høydepunktene fra kampen øverst i saken!

Les også

Superinnbytteren Azar Karadas senket Aalesund

Davey-tabbe

Stabæk-manager Billy McKinlay valgte å gi tillit til de samme elleve som startet kampen da det ble 2-1-tap for Molde i forrige runde. Da var laget fra Bærum det beste laget i store perioder, men Mohamed Elyounoussi sikret borteseier da han våknet skikkelig i annen omgang.

Glimt hadde fått med seg fire poeng fra de to første kampene mot Sogndal og Lillestrøm, og mot Stabæk fikk de en perfekt start. Stabæks innleide Chelsea-spiller Alex Davey mistet ballen i farlig posisjon da han ble taklet av Azemi. Ballen havnet i beina på Trond Olsen som slo ballen tilbake til Azemi. Glimt-spissen utnyttet det store hullet i Stabæk-forsvaret, og med en god avslutning fra utenfor sekstenmeteren sendte han ballen via stolpen og i mål.

– Vi presset dem bra hele tiden. Jeg fikk sklidd ballen til Trond, og så spilte han meg perfekt igjennom. Deretter var det bare å ta én touch og klinke ballen i det nærmeste hjørnet, sa Azemi til TV 2 om målet som kom etter 32 minutters spill.

Les også

Derfor var Gamst vraket til Odd-kampen

Kassi-bom

I starten av annen omgangen burde Luc Kassi utlignet til 1-1, men Stabæk-spilleren klarte ikke å heade det perfekte innlegget fra Birger Meling i mål – til tross for at ivorianeren sto helt umarkert i boksen.

I stedet var det de gulkledde som økte ledelsen i den 64. minutt. Emil Jonassen fant Jevtovic inne foran mål med et innlegg fra kanten. Serberen tok seg tid til å dra ballen litt til siden før han banket den i mål via Nicolai Næss. Dermed var Mande Sayouba i Stabæk-buret helt utspilt. Jevtovic har nå tre mål på tre kamper.

Les også

RBK reagerer kraftig etter naken-filming

Perle av Bjørnbak

Etter 72 minutters spill leverte midtstopper Bjørnbak et fantastisk frispark som duppet perfekt og gikk i mål via stolpen.

– Jeg så at keeperen tok et skritt mot det nærmeste hjørnet, og da tenkte jeg bare at jeg skulle lime ballen i det lengste hjørnet, sa Bjørnbak til TV 2. Omoijuanfo fikset et trøstemål for Stabæk fire minutter før full tid da han curlet ballet i det lengste hjørnet, men den vakre scoringen hjalp lite. Stabæk er, som Vålerenga, nederst på tabellen med null poeng, mens Bodø/Glimt ligger i toppen med sine sju poeng. (©NTB)

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk