Krever MMA-duell med YouTube-stjerne: – Skal rive ham i stykker

Tidligere MMA-utøver Daniel Cormier konfronterte Jake Paul under helgens UFC-stevne etter en lengre feide i sosiale medier.

KONFRONTASJON: YouTube-stjernen Jake Paul har yppet på seg Daniel Cormier. Her blir Paul konfrontert av Cormier under helgens UFC-stevne i Jacksonville.
 • Mats Arntzen, VG
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over ett år gammel

I et intervju med ESPN sier Cormier at det var surrealistisk å treffe på YouTube-stjernen etter ordvekslingen de har hatt den siste tiden.

– Det er mye i livet jeg kan takle. Jeg føler at denne fyren er respektløs og snakker på en måte som han ikke ville gjort direkte til meg, sier Cormier om hvorfor han valgte å konfrontere Paul.

Feiden startet etter at Cormier roste Paul for å ha blitt et prominent navn i kampsport på såpass kort tid. Det førte til at Paul utfordret Cormier til kamp, noe som ikke falt i god jord hos den tidligere MMA-utøveren.

Ifølge den pensjonerte MMA-utøveren, som nå jobber som kommentator, ble han provosert av at YouTube-stjernen vinket og skjærte grimaser under stevnet i Jacksonville.

Deretter gikk Cormier bort til Paul og ba ham om å passe munnen sin.

– Fyren er så latterlig. Først var hendene hans i lomma, men da sikkerhetsvaktene kom begynte han å leke stor gutt, peke og gjøre alt det der, sier Cormier.

Konfrontasjonen var kun verbal og ble aldri fysisk, men Cormier innrømmer at det var nære på.

– Jeg ville gripe tak i ansiktet hans, men jeg ville fått problemer med UFC. Jeg ønsket å ta tak i ansiktet hans og smelle ham ned i bakken, men jeg kan ikke gjøre det på jobb.

Paul har også sammenlignet den potensielle kampen med det svært innbringende boksekampen mellom MMA-stjernen Conor McGregor og bokselegenden Floyd Mayweather. Heller ikke det imponerte Cormier nevneverdig.

– Jeg vil ikke slåss med Jake Paul, men jeg kommer ikke til å la ham være respektløs. Gutten vil slåss med meg, så greit, men det skal være en MMA-kamp om han faktisk vil gjøre det, sier Cormier.

Jake Paul og broren Logan Paul begynte boksekarrieren i 2018. Da slåss de mot den britiske YouTuberen KSI og hans yngre bror Deji. Siden har Jake Paul møtt YouTuberen Gib og basketballspilleren Nate Robinson.

– Jeg skal knuse ham og jeg kommer til å skade ham, så kan han gå tilbake og slåss med disse YouTube-barna. Jeg kommer til å rive ansiktet hans i stykker, sier Cormier.

Publisert
 1. MMA
 2. Floyd Mayweather
 3. Conor McGregor
 4. Kampsport
BT anbefaler

Naboene er luta lei. – Jeg ser folk komme bort her og så bare løpe igjen, fordi det stinker så fælt.

Mannskapet på turistbåten «Eric Bloodaxe» mener stanken av boss fra Mathallen gjør dem uvel og skremmer turister.

LES SAKEN

Mest lest akkurat nå

 1. – Har aldri nokon garanti for at noko slikt ikkje kan skje

 2. – Vi har mistet det som gjorde 90-tallet så fantastisk

 3. – Det kan bli mellom 20 og 25 grader i Bergen

 4. Tiltalt for overgrep mot mindreårig

 5. – Var ikke forberedt på at det skulle bli så ille

 6. Brann i møte med politiet etter masseslagsmålet