Hanstveit: - Kunne fort ha blitt grums og konflikter

Erlend Hanstveit mener Brann har styrt unna de verste fallgruvene på slutten av sesongen.

Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

— Når en så stor klubb havner i en slik situasjon som denne, kunne det veldig lett blitt konflikter og annet grums, men det har vi unngått. Det tror jeg vi får betalt for nå i de siste kampene, sier Erlend Hanstveit.

Erlend Hanstveit er glad for måten Brann-spillerne har holdt sammen i motgangen.

Brann-kapteinen gledet seg over seieren mot Haugesund, men han vet at det venter to utfordrende kvalifiseringskamper mot enten Mjøndalen eller Bærum. Det var han opptatt av etter kampslutt.

Les også

Brann sikret kvalik etter dramatisk kamp mot Haugesund

— Har ikke klart jobben

— Vi har på ingen måte klart jobben, men vi har fått en sjanse til å spille i eliteserien i 2015. Vi hadde kniven på strupen mot Sogndal. Og vi hadde det i dag. Det var en skummel kamp, og det lå en del fallgruver her. Da vi unngikk det er det et godt utgangspunkt for en kvalik. Men ikke noe mer enn det.

Det var en enorm nerve rundt kampen mellom Haugesund og Brann. Jonas Grønner sier han koste seg, selv om han visste at Brann kunne rykke ned.

— Det er det som er fint i fotballen. Det er gøy når det betyr noe. Det har vi vært flinke i de to siste kampene til å bruke til noe positivt. Fotball skal være gøy. Da vi fikk 2–0 koste jeg meg utpå der, sier Grønner.

Les også

Norling beundrer spillerne

— Ikke preget

Hanstveit mener Brann-laget har vært flinke til å bruke trykket mot Brann konstruktivt de to siste ukene. Han mener spillerne ikke var preget.

— Jeg vil heller si ekstra giret. Vi har fått mange slag i trynet, men guttene har kommet seg levende gjennom det. Vi har gått til hver kamp med friskt mot. Det har vært en styrke for oss, mener Brann-kapteinen.

At det til slutt ble 3–2 til Brann, mener Grønner er et kvalitetsstempel.

— Det er sinnssykt viktig at vi klarte tre poeng. At vi er så sterke at vi klarte det etter at de fikk to flaksemål, tar vi med oss inn til de to siste kampene.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt98102681825
2Brann9522189917
3Sarpsborg 088431106415
4Viking84221714314
5Tromsø842297214
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk