Nå vil de betale ham 64 millioner i året

Tottenham-sjefen får solid lønnsøkning.

SJEF MED SUKSESS: En av spillerne som har blomstret under Mauricio Pochettinos ledelse er Harry Kane. Da argentineren kom til klubbenvar han på utlån. I de to sesongene som Pochettino har vært sjef har han scoret 20 ligamål.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Det lønner seg å ha suksess. Tottenham, laget som «aldri» får det helt til, hentet inn argentinske Mauricio Pochettino sommeren 2013. Manageren som hadde hatt relativ suksess med begrensede midler i Southampton og spanske Espanyol, er blitt en suksess. Plutselig er klubben som år etter år slåss om plassene fra 5 til 11 på tabellen, tittelutfordrer.

Sånn liker Tottenhams sterke mann, Daniel Levy. Og selv om Levy har vært en mann som ikke liker å ødsle med pundene, så er han villig til å åpne kontoen for store utbetalinger til den 44 år gamle argentineren.

  • Er du interessert i den lange historien om Mauricio Pochettino, les denne saken hvor vi har vært i hjembyen i Argentina og møtt faren hans.
Les også

Han hylles av alle i England. Her startet Pochettino eventyret

Anstendig lønnstilbud

Det er Daily Mail som i dag skriver at Levy brukte landslagspausen til å diskutere ny kontrakt med Pochettino. Han skal ha fått tilbud om en femårskontrakt og en årslønn på 5,5 millioner pund (ca 64 millioner norske kroner).

Mye tyder på at han kommer til å godta kontraktsforslaget.

  • Jeg er svært fornøyd her. Vi har på 18 måneder skapt en god spillergruppe og en godt grunnlag for suksess i fremtiden. Jeg er veldig fornøyd, sa han januar om fremtiden.

Tottenham er nå på andreplass i ligaen, syv poeng bak sesongenes store overraskelse, Leicester. Lørdag spiller Tottenham hjemme mot Manchester United.

Mer om Tottenham:

Les også

Kane månedens spiller i Premier League

Les også

Fordel Leicester etter uavgjort mellom Liverpool og Tottenham

Les også

Harry Redknapp i gang med sitt Jordan-eventyr

Les også

Tottenham ble knust av Borussia Dortmund

Les også

Tjærnås om Tottenham: «Soliditeten er i ferd med å slå alvorlige sprekker»

Hør siste episode av Aftenpodden Sport. Der kan du høre hva ekspertene i studio mener om åpenhetsdebatten i norsk idrett:

Publisert:

Premier League

SVUTMP
1Arsenal14121133112237
2Manchester City14102240142632
3Newcastle United1586129111830
4Tottenham Hotspur1592431211029
5Manchester United148242020026
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk