Utleid fra Brann - årets spiller i ny klubb

Kristoffer Larsen ble en publikumsfavoritt i løpet av sitt låneopphold i Hønefoss.

Kristoffer Larsen gjorde sakene sine godt i Hønefoss. Her etter å ha reddet ett poeng for Brann i Sandnes tidligere i 2014-sesongen.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

22-åringen scoret 6 mål på 13 kamper, og var en viktig bidragsyter til at Hønefoss beholdt plassen i 1. divisjon. Det ser det ut til at HBK-supporterne satt pris på.

Takker Skarsfjord

Askøyværingen ble på klubbens hjemmesider stemt frem som årets Hønefoss-spiller, med over 31 prosent av stemmene.

— Jeg er veldig takknemlig, hadde ikke trodd at jeg skulle få denne, så det setter jeg stor pris på, sier Larsen til klubbens hjemmesider.

Skal diskutere egen Brann-fremtid etter sesongen

På utlån i Hønefoss ble Larsen gjenforent med Rune Skarsfjord. Under den tidligere Brann-treneren fikk angrepsspilleren rikelig med spilletid.

— Jeg vil takke trenerne som har gitt meg mye tillit dette halvåret, noe som har betydd mye for meg. Også vil jeg takke spillerne og laget jeg har spilt med, uten dere hadde jeg nok ikke fått denne prisen, sier Larsen.

Trengte spilletid

22-åringens periode i Ringerike ble en realitet etter mye tid på Brann-benken. I vårsesongen slet angrepsspilleren med å få tillit av Rikard Norling, og de to ble enige om at et utlån var beste løsning.

21. juli debuterte Larsen for Hønefoss borte mot Nest-Sotra.

Derfor ønsket Larsen seg bort fra Brann

— Det har vært et godt låneopphold, hvor jeg har spilt mye fotball. Det var det jeg trengte. Da jeg ikke fikk så mye spilletid i Brann, måtte jeg ta et valg. I Hønefoss fikk jeg mye tillit og jeg er blitt en bedre spiller, sa askøyværingen til Bergens Tidende da han var tilbake i Brann i begynnelsen av forrige uke.

Publisert: