Sentrale Brann-spillere kan miste Lillestrøm-kampen

Vadim Demidov og Stephane Badji sto begge over treningen søndag.

Publisert Publisert

Vadim Demidov ser ut til å miste kampen mot Lillestrøm.

BRANN STADION (bt.no): Langfredag var Branns lege, Knut Fjeldsgaard, ganske sikker på at alle Brann-spillerne, utenom andrekeeper Øystein Øvretveit, kom til å bli klare til kampen mot Lillestrøm mandag.

Men på den siste treningen før kampen, var fortsatt ikke forsvarsgeneral Vadim Demidov eller midtbanesliter Stephane Badji å se. Begge ser nå ut til å miste mandagens oppgjør.

I tillegg haltet Demidovs stopperkollega Daniel Mojsov i garderoben med tydelige smerter etter søndagens økt i påskesolen på Stadion.

— Det er fortsatt litt usikkert rundt flere av spillerne, så jeg vil ikke si noe om troppen før i morgen, sier en hemmelighetsfull Rikard Norling.

Grønner kan sesongdebutere

Like hemmelighetsfulle var ikke spillerne hans, som langt på vei bekreftet at mandagens kamp vil gå uten de to av de nevnte spillerne.

— Vi er tre midtstoppere i troppen, meg, Markus (Jonsson) og Daniel (Mojsov). Mer enn det ønsker jeg ikke å si nå, sier Jonas Grønner, som med to skadde stopperkolleger kan få sin sesongdebut mot Lillestrøm.

— Hvis jeg får sjansen, skal jeg være klar, lover stoppertalentet.

Også Kristoffer Barmen kan fortelle at konkurransen om plassene midtbanen er noe amputert.

— Badji har ikke vært på trening de siste dagene, så jeg regner med at kampen om midtbaneplassene står mellom meg, Fredrik (Haugen) og Hassan (El Fakiri), sier han.

Skadefri Barmen

Barmen måtte selv stå over kampen mot Sandnes Ulf på grunn av en lårhøne, og var lenge usikker til Lillestrøm-kampen. Men til bt.no friskmelder den høyreiste midtbanespilleren seg selv.

— Kroppen kjennes fin. Jeg er klar til kamp, sa han kort og konsist.

Nå er han klar for å revansjere den svake sesongstarten.

— Det vi har prestert til nå er ikke godt nok, så det er en voldsom revansjelyst i troppen nå. Vi må løfte oss et par hakk, for det er ikke her i bunnen vi hører hjemme, sier Barmen.

SPORTSDØGNET

Publisert