Solskjær benket matchvinneren mot Brann: - Vi har hatt litt problemer internt

Fredrik Gulbrandsen var innom Ole Gunnar Solskjærs kontor og beklaget egen oppførsel før Brann-kampen.

Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

MFK-spiss Fredrik Gulbrandsen måtte finne seg i å bli plassert på benken fra start i lørdagens oppgjør. 23-åringen har vært blant Solskjærs mest betrodde menn, men Gulbrandsen sa selv etter kampen at han hadde brutt klubbens regelverk, og det var nok hovedgrunnen til at han ble vraket til fordel for Thomas Amang.

Ole Gunnar Solskjær benket Fredrik Gulbrandsen.

– Det stemmer at han har brutt regelverket. Fredrik kom personlig til meg og bekreftet det. Han la seg langflat, og vi har blitt enig om at det aldri skal skje igjen, sa Ole Gunnar Solskjær til Rbnett etter kampen.Han ville ikke si noe mer spesifikt om hvilken hendelse Gulbrandsen har vært innblandet i.

– Vi har hatt litt problemer internt. Jeg har gjort litt feil ting, så derfor var det litt emosjonelt å score. Men jeg har tatt en prat med Ole Gunnar nå. Jeg har ikke lyst å si så mye mer om det, sa Gulbrandsen til TV 2 på vei av banen etter kampen.

LES OGSÅ:

Les også

Aursnes: - Jeg hadde en god følelse

Les også

Demidov føler ingen skyld etter Branns sure tap

Les også

Molde avgjorde i sluttminuttene

Kjempescoring

Gulbrandsen erstattet Amang midtveis i andre omgang, og var tydelig sulten på å revansjere den uheldige episoden. På stillingen 1-0 til Molde to minutter før slutt, parkerte han Brann-stopper Jonas Grønner, kjempet til seg ballen fra Kristoffer Barmen, og trillet inn 2-0. En fantastisk soloprestasjon, og feiringen viste at det smakte ekstra godt for den eksplosive angriperen.

– Det er ikke noe bedre måte å si unnskyld på enn å score det målet, mente Solskjær om kunstverket.

Ønsker et fyrtårn

Men MFK slet lenge mot et kynisk og kompakt Brann-lag. Det så lenge ut til å ende målløst, helt til Fredrik Aursnes omsatte et straffespark i mål sju minutter før slutt.

Thomas Amang, som startet kampen på topp, fikk ikke til all verden. Savnet av en spiller som kunne holde på ballen oppe på topp ble svært synlig, og en stor og sterk targetmann står øverst på ønskelista til Solskjær foran overgangsvinduet som åpner i sommer.

– Vi har lett etter en sånn spiss siden 2011. Nå må vi kanskje intensivere jakten. Stadig flere lag legger seg bakpå mot oss, og da er det greit å ha en sånn type angriper. Det er viktig å bruke spillere som Amang og Gulbrandsen, men i enkelte kamper trenger man en targetspiss. I enkelte kamper er det nødvendig med noe annet, fortalte Solskjær.

Han prøvde å hente Øyvind Hoås forrige gang han var manager i klubben, og det er nok ikke utenkelig at det er en liknende spiller Solskjær er ute etter.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk