Bakke om Brann-spiller: – Han får bare være i Brann. Sånne spillere vil jeg ikke ha.

– Jeg er ferdig med denne saken, sier Peter Orry Larsen.

Publisert Publisert

PUTTET: Peter Orry Larsen kunne knapt valgt et bedre tidspunkt for å score sitt første mål for Brann. Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix

  • Øystein Vik
  • Kim Bøyum
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

Sogndal – Brann 2–3

Fosshaugane Campus: Det måtte vel kanskje bli slik: Peter Orry Larsen, som kom i klinsj med Sogndal før sesongen fordi han droppet å signere for dem og i stedet gikk til Brann, scoret selvsagt da lagene møttes på Fosshaugane lørdag kveld. Larsen puttet Branns andre mål, og ble dermed sentral i lagets snuoperasjon fra 2–0 til 2–3.

Les også

Derfor er det ingen i Brann som vil snakke om seriegull

Les også

15 års forbannelse brutt: Brann snudde til seier i ellevilt vestlandsderby

– Jeg tenker ikke så mye over dette. For min del var det bare deilig å få min første Brann-scoring, sier Peter Orry Larsen til Bergens Tidende.

Larsen gikk ut kontrakten sin i Aalesund i fjor, og var dermed fri til å signere for en annen klubb. Midtbanespilleren forteller nå at han ga et ja til Sogndal, før han i stedet signerte for Brann.

– Jeg var egentlig enig med Sogndal og var på vei hit. Så endret ting seg for min del og Brann kom på banen. Nå er jeg Brann-spiller og er ferdig med denne saken. Dette ble et større drama enn det burde ha vært, sier Larsen.

Se høydepunktene fra Sogndal-Brann 2–3 her

– Jeg er ferdig med ham

Sogndal-trener Eirik Bakke har tidligere gitt uttrykk for at han er alt annet enn imponert over at Larsen gikk tilbake på sitt ord. Det gjentok han på Fosshaugane lørdag.

– Han (Larsen) får bare være i Brann. Sånne spillere vil jeg ikke ha i Sogndal. Vi vil ha ærlige gutter som jobber hardt, sier Bakke.

At Larsen ble mannen som utliknet Sogndals hardt tilkjempede ledelse i vestlandsderbyet lørdag, sier Bakke at han ikke bryr seg om.

– Som jeg sa til ham etter det som skjedde, så har jeg ikke noe mer å gjøre med ham. Et ord er et ord, slik er det i Sogndal, men sikkert ikke i Bergen eller Ålesund. Han får bare fortsette slik han gjør, sier Bakke før han kommer med et stikk mot måten Larsen scoret på.

– I dag var han heldig med at ballen traff ham og gikk i mål. Jeg er ferdig med den gutten der, sier Bakke.

Les også

Eirik Bakke forbannet på Brann-trener

KRIGET: Slik så det ut da Peter Orry Larsen hadde kjempet inn 2–2 for Brann. Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix

Ble pepet ut

Det var Fredrik Haugen som slo inn en corner da Larsen scoret sitt første mål for Brann. Indreløperen nådde ballen først inne i boksen, og stanget i mål til 2–2.

Da Larsen ble byttet innpå for Kristoffer Barmen med et kvarter igjen å spille, ble han pepet ut av et fullsatt Fosshaugane.

– Å, gjorde de det? Det tenkte jeg ikke over, bedyrer Larsen.

Men det gjorde Barmen.

– Peter har jo en viss historie med Sogndal har jeg hørt. Den pipekonserten han fikk da han kom inn ... Det var nok deilig for ham å score her, sier Kristoffer Barmen.

Da Larsen ble intervjuet etter 2–3-seieren på Fosshaugane, var han langt fra euforisk, selv om Brann hadde gjort et fantastisk comeback og han selv hadde scoret.

– Man blir litt utladet etter en slik snuoperasjon. Det så mørkt ut på 2–0, men så scoret Barmen et viktig mål og da ble vi enige om å gå for utlikning. Etter at vi fikk den skulle vi gå for seier, og det klarte vi, sier Larsen.

Publisert

Eliteserien

SVUTMP
1Aalesund00000000
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1Kristiansund00000000
  • Champions League-kvalifisering

Sakene flest leser nå

  1. SK Brann
  2. Peter Orry Larsen
  3. Kristoffer Barmen
  4. Eliteserien