Brann henter ikke ny keeper med det første

<br></br><br></br><p>Mohus nærmer seg comeback.</p>

Mohus
  • Christer Sævig
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over ti år gammel

Piotr Leciejewski fikk seg en stygg smell i hodet mot Sogndal og polakken blir borte fra banen i flere uker og går glipp av minst tre kamper. Trolig er det Øystein Øvretveit som vokter målet mot Aalesund søndag. Rune Skarsfjord vet ikke om Brann vil søke om å få hente en ny keeper på dispensasjon fra NFF, men sier det i hvert fall ikke skjer innen søndag.

— Nei, det kommer ingen nye keeper her til Aalesund-kampen. Så får vi se hva vi gjør etter det, Rolf-Magne (Walstad) styrer det, sier Skarsfjord til bt.no.

Les også:

Mohus tilbake på feltet

For på fredag trente Jørgen Mohus for første gang på to måneder, i mars var lysluggen uheldig og brakk fingeren rett før seriestart.

- Det gikk fint, jeg kjente ingenting til skaden. Kanskje kan jeg være med i troppen mot Aalesund, sa Mohus da han gikk av feltet.

— Vi må se an Jørgen gjennom helgen, dette var hans første trening. Får han grønt lys, blir han med til Aalesund. Hvis ikke tar vi med oss Ådne Nissestad som står på b-listen vår, sier Branns trener.

Ådne Nissestad er bare 16 år og står til vanlig i mål for Brann 3 eller juniorlaget. På søndag kan det hende han sitter på benken til A-laget.

Operasjon?

Branns medisinske team vurderer også om Leciejewski må opereres. Han fikk visst et brudd i kinnbeinet i sammenstøtet med Ulrik Flo 16.mai. Over helgen kommer det et svar på det spørsmålet.

Håkon Opdal har vært vurdert som en klubbløs krisekeeper frem mot EM-pausen, men Brann-legenden har nettopp vært gjennom en kneoperasjon og er utelukket.

Klubben vurderer ennå om de skal hente en eksterne målvakt til kampene mot Fredrikstad førstkommende onsdag og Tromsø helgen etter.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk