Bryne trakk spisstilbud

<p>Bryne trakk tilbake tilbudet da Robert Stene (29) ba om mer betenkningstid.</p>

Fredrikstad 20121001.Kamp i eliteserien i fotball mellom Fredrikstad og Vålerenga på Fredrikstad stadion 1. oktober 2012. Vålerenga vinner 2-1 over FFK på bortebane. Robert Stene (t.v.) i duell med Morten Berre.Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix NTB Scanpix

Ola Fintland

Helt siden siste serierunde i eliteserien har Bryne jobbet med å få signaturen til Fredrikstads Robert Stene.

Bryne satte deadline torsdag denne uken, men spissen ønsket å bruke mer tid på valget. Da satte Bryne-trener Gaute Larsen foten ned og trakk tilbake kontraktstilbudet.

— Enten så er du gira og tar tilbudet, eller så gjør du ikke det. Vi kan ikke sitte i ro og håpe at han skal signere i januar. Da må vi heller si nei og lete videre, sier Larsen til Aftenbladet.no

Han synes det er synd at Stene ikke blir Bryne-spiller.

- Det er en spiller som har de kvalitetene vi leter etter, og han har en bra CV i 1. divisjon , sier Larsen.

Han vil likevel ikke lukke døren helt for Stene.

- Hvis han skulle melde sin interesse, så får vi vurdere det, men vi har trukket tilbudet tilbake og vil lete etter andre alternativer , sier Larsen.

Stene ble hentet til Fredrikstad fra Ranheim i august og scoret blant annet seiersmålet mot Rosenborg på Lerkendal i nest siste serierunde. Men det var ikke nok til å redde Fredrikstad fra nedrykk. Totalt scoret han 3 mål på 10 kamper i eliteserien.

Før overgangen til Fredrikstad scoret han 11 mål på 19 kamper for Ranheim i 1. divisjon. I 2009 spilte han for Randaberg og SIF.