«Når jeg tenker på Brann, er det ikke lenger krise og konflikt jeg tenker på»

DODDO-BLOGG: Er det mulig? Blir det omsider fred og fordragelighet i Sportsklubben Brann?

De som vil oppleve et godt, gammeldags formelt og kjedelig møte, kan ta turen til Brann Stadion når det ekstraordinære årsmøtet skal avholdes, skriver Doddo.
  • Doddo
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Det kan se sånn ut. Valgkomiteen til Brann har innstilt ny styreleder og nye styremedlemmer til Branns styre, og alle slags negative reaksjoner har uteblitt. Man kan bli månebedotten av mindre. Alt tyder på at Eivind Kåre Lunde blir ny styreleder, og at han vil få med seg Morten Kolseth, Siren Preto og Birger Grevstad jr. Henrik Lie-Nielsen og Åshild Samnøy er allerede valgt inn.

Selv ikke forsamlingen av tidligere Brann-spillere, også kalt Tirsdagsgjengen, ser ut til å reagere spesielt negativt. De ønsket seg blant andre Knut N. Kristiansen tilbake i manesjen, men selv om den bitte lille maktgruppen ikke har blitt hørt, kommer de til å godta valgkomiteens innstilling. Ifølge talsrepresentant Ingvar Dalhaug vil det ikke bli noe nytt opprør. Han sier:

-Vi har ikke noe imot noen av dem valgkomiteen har innstilt. Vi er ikke ute etter å lage bråk, så vi kommer nok neppe til å komme med noen benkeforslag.

Stallen betydelig styrket

Bataljonen har allerede fått inn sin representant.

De som vil oppleve et godt, gammeldags formelt og kjedelig møte, kan ta turen til Brann Stadion når det ekstraordinære årsmøtet skal avholdes. Det blir ikke noe kaos, og skulle det komme et uskyldig benkeforslag, så kommer ikke Eivind Kåre Lunde til å surmule som en bortskjemt unge på julaften av den grunn:

-Jeg håper selvsagt at innstillingen blir valgt inn av årsmøtet, men jeg respekterer medlemsdemokratiet, sier Eivind Kåre Lunde til BA.

Nå skal vi uansett ikke vektlegge styrets rolle altfor mye. For all del, styret har det overordnete ansvaret, men det er ikke på styrerommet at de overordne rammer og strategier blir gjennomført. Det er fortsatt de ansatte som skal gjøre jobben.

Det ser det ut til at de i disse dager gjør. Stallen til Brann har i løpet av de siste dagene blitt betydelig styrket. Brann mener alvor når de sier at de skal rykke opp umiddelbart, det tyder ikke minst signeringen av Kenneth Udjus på. Selv ikke når det kommer til reservekeeperen vil Brann ta noen sjanser, slik de for eksempel gjorde i fjor.

I det påsken starter, mens det kun er noen dager til seriestart, er det ikke lenger krise og konflikt jeg tenker på når jeg tenker på Brann, men håp og harmoni.

Hva med deg?

Publisert: