- Det verste av alt er at nedturen ikke er over for Brann

Trønder-ordfører gnir salt i såret før Branns tur til Levanger.

  • Anders Pamer
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

I fjor høst besøkte BT Levanger for å lage reportasje om hva som kunne møte Brann dersom de rykket ned til 1. divisjon. Vi ble blant annet tatt i mot av byens entusiastiske ordfører, som så frem til et møte på Moan mellom Levanger og Brann.

LES SAKEN FRA I FJOR HØST HER!

Nedrykket er for lengst et faktum. Ordfører Robert Svarva er optimist før tirsdagens kamp.

— Da dere sist var i Levanger, kunne det ende med at Brann rykket ned. Det gjorde de, og det verste av alt er at nedturen ikke er over for Brann, tror Svarva.

Levanger-ordfører Robert Svarva.

Han beretter om at det legges til rette for folkefest på hjemmebanen Moan i anledning storkampen mot Brann.— Dette er den store snakkisen i Levanger. Det kommer nok til å bli fullt på Moan. Dette blir en festkveld, mener Svarva.

Her hører du Ballspark som podcast!

Levanger ligger foreløpig på 12. plass i 1. divisjon, men trønderne har allerede bevist at de er i stand til å hamle opp med favorittene i avdelingen. Sogndal ble slått 3-1 på Fosshaugane.

HAR FUNNET FORMEN: Etter en tung start har det løsnet litt for Levanger og Simen Sandmæl i 1.-divisjon. Her fra oppgjøret mot Sandnes Ulf, som endte 0-0.

— Det var litt plunder i starten av sesongen, men vi tror faktisk vi skal klare å banke Brann. De seneste resultatene lover godt, mener ordføreren. Se videoen fra i fjor i videovinduet øverst i saken!

Publisert

Les mer om dette temaet

  1. Dette kan bli Branns nye hverdag

  1. Fotball 1. div
  2. Levanger FK
  3. SK Brann
BT anbefaler

Mann døde i arbeidsulykke

En mann i 60-årene omkom i Vik i Sogn.

LES SAKEN