Bare 50 supportere brukte Branns nedrykksgaranti

Salgssjefen puster lettet ut.

Brann-salgssjef Dag Frode Algerøy kan lettet konstatere at bare 50 supportere brukte nedrykksgarantien som kunne gitt penger igjen for kjøp av partoutkort.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

Da Brann sist høst åpnet salget av partoutkort for 2015-sesongen, var det med en helt spesiell garanti: Dersom eliteserien 2014 endte med bergensk nedrykk, kunne dem som alt hadde fornyet sitt partoutkort få pengene igjen om de ønsket det.

Som de fleste vet: Brann rykket ned.

Det har likevel ikke betydd at sinte supportere har stormet til Stadion for å annullere sine kjøp av et plastsete i det nye året.

— Ved fristens utløp 31. desember, har 50 stykker benyttet seg av nedrykksgarantien, forteller Branns billettsjef Dag Frode Algerøy.

Det tallet puster han lettet ut over.

— Jeg hadde fryktet at flere ville benytte garantien. Men dette var en mulighet for dem som var tidligst ute med å fornye sine partoutkort, og de vet vi er faste støttespillere av Brann. Det er gledelig igjen å få bekreftet dette, sier Algerøy.

- Inntil Roald Bruun-Hanssen gikk av som daglig leder, var krav om endringer i toppledelsen den vanligste begrunnelsen for å bruke nedrykksgarantien?

— Nei. For de fleste har divisjonsstatusen vært det avgjørende, og det de har begrunnet det med, sier Algerøy.

Han presiserer likevel at noen få trakk tilbake sin bruk av nedrykksgarantien, etter at det ble endringer i toppledelsen i desember.

— De som oppga Roald Bruun-Hanssens posisjon som et argument for å bruke garantien, har vært flinke til å reversere sin beslutning etter at han gikk av. Sånn sett har disse stått ved det de sa. Men generelt opplever jeg at mange skriker høyt om Brann, uten å følge det opp med handling. Det synes jeg vi ser av det beskjedne antallet som har brukt nedrykksgarantien.

- Har muligheten til å få pengene igjen etter nedrykket vært kommunisert tydelig nok?

— Det kan man alltids diskutere, men jeg synes det. Vi har hatt sak om det på forsiden av brann.no og sendt ut egne nyhetsbrev på epost med informasjon om dette, sier Algerøy.

Publisert: