Hanstveit: - Kan ikke ta på finskoene på dette underlaget

Kaptein Erlend Hanstveit mener den humpete gressmatten bydde på utfordringer for Brann-laget.

Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

LEVERMYR STADION (bt.no): Følelsene til Branns kaptein, Erlend Hanstveit, var blandede etter 2-2-kampen i Grimstad. På den ene siden var han fornøyd med at Brann viste karakter og kom tilbake etter å ha ligget under 0-2, men samtidig var han skuffet over at laget ikke fikk med seg mer enn ett poeng hjem til Bergen.

Han forstår uansett at utålmodige Brann-supportere forventer mer.

— Kampen kunne vært bedre og den kunne vært verre, men jeg forstår hvis supporterne forventer mer av oss, sier han.

Likevel var han snar med å understreke at den humpete gressmatten på Levermyr Stadion ikke akkurat gjorde det enkelt å spille god og underholdende fotball.

— Vi kan ikke ta på oss finskoene og gå ut å underholde på en slik gressmatte. Til det er nivået på motstanderne våre for høyt. Vi ønsker å gjøre det på hjemmebane og på kunstgress, men i denne kampen ble det vanskelig, sier Hanstveit.

Les også

Brann-opphentingen Norling skal bygge fremtiden på

— Falt mellom flere stoler

Derfor mener han det var helt riktig, og svært viktig, at Brann la om stilen før den andre omgangen.

— I den første omgangen klarte vi verken å slå langt eller å bygge opp etablerte angrep. Alt ble mellomløsninger og vi falt egentlig mellom flere stoler. I den andre omgangen var vi mer tydelige og gjorde tin annerledes, det fikk vi betalt for i akkurat denne kampen, sier kapteinen.

- Hva hadde byttene i pausen å si?

— Det handler ikke så mye om byttene, men om laget som helhet. Vi gjorde endringer i metodene vi brukte. Vi klarte ikke å spille Kristoffer (Larsen) god i første omgang, og da måtte vi prøve noe annet. Denne kampen viser at vi har typer til å takle begge kampbilder, sier Hanstveit.

Les også

Brann-innbytteren scoret og skaffet straffe: - Snuoperasjonen har lite med meg å gjøre

Visekaptein Erik Huseklepp mener det var innstillingen som var den største forskjellen på Brann-laget i de to omgangene.

— Vi var ikke helt til stede i den første omgangen. Vi vant en del dueller, men vi tapte altfor mange annenballer. I andre omgang gikk vi i krigen på en helt annen måte, sier han.

Publisert: