Skaanes binder seg til Brann ut 2018-sesongen

— Jeg er veldig fornøyd, sier Kasper Skaanes.

FORLENGER: Kasper Skaanes.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

De seneste dagene har Branns kontraktsforandlinger med Kasper Skaanes nådd offentligheten.

Skaanes' agent Stig Lillejord kalte Branns første tilbud en fornærmelse.

Branns fungerende sportssjef, Rune Soltvedt, svarte med klar tale tilbake.

Lørdag kom partene endelig i havn, med en avtale som binder Skaanes til Brann ut 2018-sesongen.

— Jeg er veldig fornøyd med avtalen, og det er deilig å få det unnagjort, sier Skaanes til BT.

- Har du latt deg påvirke av støyen i media?

— Jeg har prøvd å holde meg utenfor den dialogen, og det er vel sånn det bør være. Jeg har hele tiden vært klar på at jeg vil være her, og har ikke lyst å gå inn på de ulike tilbudene.

Hans agent sier de fikk det som de ville.

— At vi kom i mål er det mest vesentlige, ikke hvordan vi gjorde det. Dette er en avtale som er riktig for Kasper, i hans alder og med den posisjonen han har i gruppen, sier Stig Lillejord.

Prestasjonsbasert

Soltvedt i Brann bekrefter at avtalen er prestasjonsbasert, i større grad enn hva som har vært vanlig i klubben tidligere.

- Spiller han mye, og Brann gjør det bra, vil det vise igjen i pengeboken hans. Kasper går inn i en lønnsmodell som er ny for oss, og får en individuelt tilpasset avtale, sier Soltvedt til BT.

Han fortsetter:

— Vi er strålende fornøyd med at enda en av våre egne har signert en så lang avtale. Først Jonas (Grønner), så Kasper nå, som har vært med hele veien i utviklingsavdelingen.

- Har veien frem til enighet vært tøff?

— Når man starter forhandlinger, kan man være langt fra hverandre. I denne saken har vi tilpasset oss etter hvert, og den siste tiden har vi vært veldig nær. Det følte jeg også da den første saken om forhandlingene sto på trykk i BT. Nå er det to parter som er gjensidig fornøyde, mener Soltvedt.

20-åringen startet det klare flertallet av Branns kamper i fjor. I seriepremieren mot Fredrikstad sist mandag, begynte han på benken. Når Strømmen kommer til Stadion over helgen, er han tilbake i startelleveren, sentralt på midtbanen.

Publisert: