Markus Jonsson i samtaler med Fana

33-åringen er ønsket i 2. divisjonsklubben.

VIL BLI: Markus Jonsson har lenge gitt uttrykk for at han ønsker å bli værende i Bergen.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over åtte år gammel

Det melder BA mandag ettermiddag.

Svenskens kontrakt med Brann gikk ut etter 2014-sesongen. Jonsson har lenge vært klar på at han ønsker å bli værende i Bergen, og nå kan det hende han får ønsket sitt oppfylt.

— Det stemmer at vi er i en dialog med Markus om en rolle i klubben vår, men ingenting er avklart ennå, sier Fana-trener Rune Vindheim til BA.

- Hadde vært fantastisk

Jonsson fortalte tidligere i høst til BT at han håper å kunne bidra innen fotball selv om karrieren som spiller er over.

— Jeg skulle gjerne vært med i en eller flere klubber som ville ha meg i en funksjon som hjelpetrener, eller et enklere bidrag der jeg kunne for eksempel fortelle om min karriere, og hva det handler om hvis du vil være fotballspiller, sa han da.

Og Rune Vindheim legger ikke skjul på at stopperveteranen har mye å bidra med.

— Trenerteamet for neste sesong er på plass, men i en klubb som Fana er det mange roller for en person med Markus' erfaring. Det hadde vært helt fantastisk om vi hadde fått ham inn i klubben, sier Fana-treneren.

Bekrefter dialog

Markus Jonsson spilte sin siste Brann-kamp i hjemmeoppgjøret mot Mjøndalen 23. november.

For tre dager siden bekreftet han til Branns hjemmesider at han er i samtaler med en lokal klubb om en rolle.

— Det er ikke helt klart ennå, så jeg kan ikke si hvilken klubb det gjelder i dag, sa Markus Jonsson 28. november.

Markus Jonsson spilte i 2014-sesongen syv seriekamper for Brann. I tillegg var han involvert i den første kvalifiseringskampen mot Mjøndalen på Stadion. Der haltet han av banen i det som trolig var hans siste kamp som aktiv fotballspiller.

Publisert: