Brann-børsen: Fra «sjanseløs» til «patent»

Les alle kommentarene!

BESTEMANN: Eirik Birkelund var Branns beste.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Her er BTs Brann-spillerbørs etter 2-2-dramaet mot Åsane onsdag. Karakterskalaen går fra 1 til 10. ## Piotr Leciejewski 4

Piotr Leciejewski.

Kun i aksjon med beina i 1. omgang. Der er han svak. Skal ikke lastes for Åsanes scoringer.

Amin Nouri 4

Åpnet sterkt, men det meste foregikk på venstresiden. Nokså trygg defensivt, men dette var en kamp han aldri klarte å prege.

Jonas Grønner 4

Sterk offensivt – leverte flere pene langpasninger. Utkjempet en privat krig med Hagos. Viste sin mangel på rutine da han skamtaklet Hagos.

Bismar Acosta 4

Holdt orden og kontroll bakerst. Slo pene langpasninger og fremsto som utilnærmelig for Åsanes angrep. Så begynte også han å rote.

Ruben Kristiansen 6

Kombinerte trygt pasningsspill med mange offensive initiativ og fornuftig plasseringsevne. Meget patent backspill, og en solid debut. Utliknet.

Eirik Birkelund 6, Branns beste

Eirik Birkelund

Løp sine kilometer, sikkert mest av alle. Knallskudd som ledet til Huseklepps scoring, nok et skudd i stolpen etter hvilen. Klart best på midten.

Sivert Nilsen 3

Svært svak før pause. Dau i duellene, meget unøyaktig i pasningsspillet. Åpnet 2. omgang langt bedre, men spilte ballen bakover. Skuffende.

Kristoffer Larsen 3

Mye involvert som indreløper. Falt for fristelsen til å gjøre alt selv, det kunne se ut som han spilte for seg selv og ikke Brann. Mange pene detaljer.

Erik Huseklepp 5

Erik Huseklepp

Gikk for mye innover i banen og ble slik forutsigbar. På rett sted da han laget 1–0. Klarte heller ikke å prege Branns angrepsspill. Rart bytte.

Alejandro Castro 2

Sjanseløs i luften mot Glesnes, men det har genetiske årsaker. Slet med å finne ut av rollen som alenespiss. Får neppe ny tillit i den rollen.

Viljar Vevatne 2

Preget av anledningen, helt åpenbart. Anonym lenge, våget ikke nok og virket for tam. Glapp da Nesse Stephensen utliknet. Bør glemme hjemmedebuten.

BALLSPARK-PODCAST:

Publisert: