Suksesstreneren ferdig i Kongsvinger

Kongsvinger-sjef Espen Nystuen bekrefter overfor Glåmdalen at hovedtrener Luis Pimenta har takket nei til klubbens kontraktsforslag.

Kongsvinger-trener Luis Pimenta. Dan P. Neegaard

Kongsvinger har gitt Pimenta to forslag til avtaler. Begge er avslått. Dermed tyder alt på at treneren er ferdig i klubben som tok seg til årets cupfinale.

Cupfinale-billetten sendte ham ned på kne i strigråt: - Jeg tenkte på mine barn, på den forsakelsen jeg gjør ved å være borte fra dem

Forklarte seg på Facebook

Pimenta har lagt ut følgende melding på sin Facebook-side:

– Etter å ha takket nei til det siste tilbudet fra Kongsvinger IL Toppfotball, annonserer jeg nå at jeg ikke vil trene laget neste sesong.

– Med full respekt for klubbens ressurser, er dette en avgjørelse som kun skyldes min overbevisning om at strukturen rundt førstelaget trengte å utvikles – for å optimalisere potensialet i laget, skriver Pimenta, som takker alle sine støttespillere for en minnerik periode i klubben.

– Det er riktig at Luis har sagt nei. Vi ga ham et opprinnelig tilbud som han takket nei til. Da måtte vi strekke oss lengre, men mandag formiddag ga han beskjed om at han takket nei til det tilbudet også, sier Nystuen til Glåmdalen.

Nystuen uttaler at han ønsker å få på plass en ny trener innen 9. januar. (©NTB)